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Registros recuperados : 5 | |
4. |  | WARRINGTON, I. J.; PEET, M.; PATTERSON, D. T.; BUNCE, J.; HASLEMORE, R. M.; HELLMERS, H. Growth and physiological responses of soybean under various thermoperiods. Aust. J. Plant Physiol., v.4, n.3, p.371-380, 1977. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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5. |  | FORDE, B. J.; SLACK, C. R.; ROUGHAN, P. G.; HASLEMORE, R. M.; MCLEOD, M. N. Growth of tropical and temperate grasses at Palmerston North. II. Total nitrogen soluble sugar, starch, and in vitro digestibility determinations. N. Z. J. Agric. Res., v.19, p.489-498, 1976. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | BAPTISTA, R. C.; FERNANDES, M. A. M.; GILAVERTE, S.; QUEIROZ, S. C. do N. de; ASSALIN, M. R.; FERRACINI, V. L.; MONTEIRO, A. L. G.; REYES, F. G. R. Determination of moxidectin in serum by liquid chromatography-tandem mass spectrometry and its application in pharmacokinetic study in lambs. Journal of the Brazilian Chemical Society, Campinas, v. 28, n. 2, p. 250-256, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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2. |  | BAPTISTA, R. C.; FERNANDES, M. A. M.; GILAVERTE, S.; QUEIROZ, S. C. do N. de; FERRACINI, V. L.; ASSALIN, M. R.; MONTEIRO, A. L. G.; REYES, F. G. R. Pharmacokinetic parameters of moxidectin residue in the serum of lambs. In: ANNUAL MEETING BRAZILIAN SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 50., 2013, Campinas. The integration of knowledge in animal production: abstracts. Campinas: SBZ, 2013. 1 CD ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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3. |  | BAPTISTA, R. C.; OLIVEIRA, R. B. A.; CÂMARA JR, A. A.; LANG, É.; SANTOS, J. L. P. DOS; PAVANI, M.; GUERREIRO, T. M.; CATHARINO, R. R.; ALVES FILHO, E. G.; RODRIGUES, S.; BRITO, E. S. de; ALVARENGA, V. O.; BICCA, G. B.; SANT'ANA, A. S. Chilled Pacu (Piaractus mesopotamicus) fillets: Modeling Pseudomonas spp. and psychrotrophic bacteria growth and monitoring spoilage indicators by 1H NMR and GC–MS during storage. International Journal of Food Microbiology, v. 415, 2024, 110645. 10 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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Registros recuperados : 3 | |
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