|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | NOGUEIRA, B. L.; SECCHI, A. R.; MACHADO, F.; RODRIGUES, C. V. S.; GAMBETTA, R.; RODRIGUES, D. S. Improvement of enzymatic saccharification by simultaneous pulping of sugarcane bagasse and washing of its cellulose fibers in a batch reactor. Biotechnology Journal, v. 18, n. 8, 2200542, Aug. 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
2. |  | COSTA, F. K. C.; SOUSA, L. T. M.; MENDES, T. D.; RESENDE, L. S.; COA, F. L. C.; RODRIGUES, C. V. S.; RODRIGUES, D. de S.; SECCHI, A. R.; BON, E. P. S.; GAMBETTA, R. Influence of culture conditions on cellulases production by Trichoderma Hariznum. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE BIOTECNOLOGIA INDUSTRIAL, 1., Florianópolis, 2024. Creating connections between biotechnology and industrial sustainability: anais. Florianópolis: Universidade Federal de Santa Catarina, 2024. I COBBIND. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
3. |  | COSTA, F. K. C.; SOUSA, L. T. M.; MENDES, T. D.; RESENDE, L. S.; COA, F. L. C.; RODRIGUES, C. V. S.; RODRIGUES, D. de S.; SECCHI, A. R.; BON, E. P. S.; GAMBETTA, R. Influence of nitrogen source on Trichoderma Harzianum culture for cellulolytic enzyme production. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE BIOTECNOLOGIA INDUSTRIAL, 1., Florianópolis, 2024. Creating connections between biotechnology and industrial sustainability: anais. Florianópolis: Universidade Federal de Santa Catarina, 2024. I COBBIND. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BAMBIERIS JUNIOR, V. H.; BARBOSA, M. A. A. de F.; GOMES, R. da C.; RIBEIRO, E. L. de A.; SILVA, L. das D. F. da; MIZUBUTI, I. Y.; DIAS, G. M. de S. Uso da aveia e outras culturas de inverno como forragem conservada. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE AVEIA, 32., 2012, Passo Fundo. Anais... Passo Fundo CBPA, 2012. 14 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|