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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Pantanal.
Data corrente:  07/06/1995
Data da última atualização:  15/05/2009
Autoria:  ASARE, E. O.
Título:  Dry matter yield, chemical composition and nutritive value of buffel grass grown alone and in mixture with other tropical grasses and legumes.
Ano de publicação:  1974
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 12., 1974, Moscou. Proceedings. Moscou: [s.n] 1974. Section 5. p.45-55.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  An experiment was conducted over a period of 2 years on the same swards (1969 to 1971) to determine dry matter yield, nutritive value and chemical composition of buffel grass under cutting, when grown alonme and in combination with other grasses and legumes adapted to the humid tropics. The results showed that buffel grass was relatively good in terms of digestibility and yield of digestible dry herbage compared with Guinea grass and Gamba grass. There was no advantage in mixing buffel grass with the former grass. In terms of digestible herbage, no advantage was found in mixing buffel grass with legumes but there was advantage in terms of N content. Production of Centro was better maintained and this may therefore be the most promising of the 3 legumes tested. Further work is required on buffel/legume mixtures and their management.
Palavras-Chave:  Dry matter yield; Pasture.
Thesagro:  Composição Química; Matéria Seca; Pastagem; Valor Nutritivo.
Thesaurus Nal:  chemical composition; legumes; nutritive value.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAA28121 - 1ADDSP - PPS1886S1886
CPAP28164 - 1ADDSP - --SP00400040
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  25/01/2011
Data da última atualização:  25/01/2011
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  RUANO ORTIZ, J. A.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P.; ASCHERI, J. L.; AZEVEDO, T. L.; BARBOSA, F. S.
Afiliação:  JUAN ANTONIO RUANO ORTIZ, UFRRJ; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA; FÁBIO DE SOUZA BARBOSA, UFRRJ.
Título:  Extrudability of cassava flour, water and by-products of renewable fuels industry to produce bioplastic.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL DRYING SYMPOSIUM, 17., 2010, Magdeburg. Proceedings... Frankfurt: Dechema, 2010. 1 CD-ROM. p. 655-658.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Bioplástico; Compósitos biodegradáveis; Farinha de mandioca; Subprodutos.
Thesagro:  Extrusão.
Categoria do assunto:  E Economia e Indústria Agrícola
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/25898/1/2010-087.pdf
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Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA10645 - 1UPCAA - PP2010/0872011.00067
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