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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
15/01/2018 |
Data da última atualização: |
16/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Juliana Cunha de Andrade, UFRJ; ELEN SILVEIRA NALERIO, CPPSUL; CITIELI GIONGO, CPPSUL; Marcia Dutra de Barcellos, Universidade do Rio Grande do Sul; Gastón Ares, Universidad de la República; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
Consumer perception of dry-cured sheep meat products: influence of process parameters under different evoked contexts. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Meat Science, v. 130, p. 30-37, Aug. 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: The development of high-quality air-dried cured sheep meat products adapted to meet consumer demands represent an interesting option to add value to the meat of adult animals. The present study aimed to evaluate the influence of process parameters on consumer choice of two products from sheep meat under different evoked contexts, considering product concepts. A total of 375 Brazilian participants completed a choice-based conjoint task with three 2-level variables for each product: maturation time, smoking, and sodium reduction for dry-cured sheep ham, and natural antioxidant, smoking, and sodium reduction for sheep meat coppa. A between-subjects experimental design was used to evaluate the influence of consumption context on consumer choices. All the process parameters significantly influenced consumer choice. However, their relative importance was affected by evoked context. |
Palavras-Chave: |
Consumer studies; Context; Cured air-dried meat. |
Thesagro: |
Carne; Ovino. |
Thesaurus Nal: |
sheep meat. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
02/02/2015 |
Data da última atualização: |
05/02/2015 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
SOUZA, C. R. de; AZEVEDO, C. P. de; ROSSI, L. M. B. |
Afiliação: |
CINTIA RODRIGUES DE SOUZA, CPAA; CELSO PAULO DE AZEVEDO, CPAA; LUIZ MARCELO BRUM ROSSI, CPAA. |
Título: |
Monitoramento da dinâmica de carbono: famílias botânicas mais representativas em uma floresta não manejada em Manaus, AM. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Manaus: Embrapa Amazônia Ocidental, 2013. |
Páginas: |
19 p. |
Série: |
(Embrapa Amazônia Ocidental. Documentos, 111). |
ISSN: |
1517-3135 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Este trabalho teve como objetivo estudar as oito famílias botânicas mais representativas de uma floresta natural não manejada, no que diz respeito aos estoques de carbono, quanto à sua contribuição para a dinâmica de carbono entre os anos de 2005 e 2010. |
Palavras-Chave: |
Dinâmica de carbono; Floresta natural. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/117084/1/Doc-111-A5.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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