Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  04/08/2000
Data da última atualização:  04/08/2000
Autoria:  BRANT, A. W.; MULDER, R. W. A.; DORRESTEYN, L. W. J.; PELGRON, R. F. M.
Afiliação:  Department of Food Sience and Technology, University of California, Davis, California and Processing Department, Spelderbolt Institute for Poultry Research, Beekberg, The Netherlands.
Título:  A review and testing od selective media for psychrotrophic bacteria.
Ano de publicação:  1978
Fonte/Imprenta:  Poultry Science, v.57, p.1272-1278, 1978.
Idioma:  Português
Conteúdo:  A thorough review of the literature revealed numerous selective media developed for culturing psychrophic spoilage bacteria of foods. Diamide (diazenedlicarboxylic acid bisdimethylamide), centrimide (cetytrimethylammonium bromide), or cephaloridine were added to two nutrient media eight media previously for selectively culturing pseudomonads and other psychrotrophic spoilage bacteria of foods.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18339 - 1ADDSP - --S1176S1176
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional