Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  22/03/2016
Data da última atualização:  22/03/2016
Autoria:  ANDRADE, P. V.; SOUZA, M. R.; PENNA, C. F.; LEITE, M. O.; BRANDAO, H. M.; CARMO, F. B.; GUIMARAES, M. P.
Título:  Physical-chemical characterization of goat milk produced in florestal, Minas Gerais State, Brazil.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 596.
ISBN:  2-84148-038-0
Idioma:  Francês
Conteúdo:  The average composition of 95 individual samples of goat milk where: titratable acidity 14.1 oD, fat 3.6%, protein 2.7%, TS 11.8%, SNF 8.2% specific gravity 1.029 g/L, freezing point -0,0564 oH. SCC 332,525 cells/mL. The alcohol test revealed a great instability of the samples. The SCC, proteins, fat and titratable acidity were the parameters that presented the highest values of coefficients of variation, specific gravity, freezing point, TS and SNF presented the lowest values.
Palavras-Chave:  Chemicophysical properties.
Thesagro:  Caprino; Leite de cabra; Produção leiteira; Propriedade físico-química.
Thesaurus Nal:  Goat milk; Milk production.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC30514 - 1ADDPL - PP636.39I61p2001.00421v. 2
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional