|
|
Registros recuperados : 5 | |
1. |  | PAUCAR-MENACHO, L.; MANDARINO, J. M. G.; CHANG, Y. Isoflavone content of germinated soybeans (BRS 258) as a function of germination time and temperature. Cereal Foods World, v. 53, n. 4, p. A72-A73, 2008. Supplement. Resumo apresentado no AACC Annual Meeting, 2008, Honolulu. Nome correto dos três autores: PAUCAR-MENACHO, L. M.; MANDARINO, J. M. G.; CHANG, Y. K. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
4. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; GONZALEZ DE MEJIA, E.; CHANG, Y. K. Optimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. Food Chemistry, London, v. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
5. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; AMAYA-FARFÁN, J.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; MEJIA, E. G. de; CHANG, Y. K. A high-protein soybean cultivar contains lower isoflavones and saponins but higher minerals and bioactive peptides than a low-protein cultivar. Food Chemistry, v. 120, n. 1, p. 15-21, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MACARIO, C. G. do N.; SANTOS, A. D. dos; BACARIN, E.; CARVALHO, J. R. P. de; ALVIM, L.; CHAIM, M. L.; MOURA, M. F.; FESTA, M.; PEDROSO JUNIOR, M.; HIGA, R. H.; EVANGELISTA, S. R. M.; TERNES, S.; ARANTES, M. P.; AOKI, R. Ambiente Integrado para Desenvolvimento e Analise - AIDA. In: WORKSHOP INTERNO DO CNPTIA, 1., 1995, Campinas. Trabalhos apresentados... Campinas: EMBRAPA-CNPTIA, 1995. Não paginado.Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|   |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|