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21. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | ROSSETTO, J.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; PRATES, E. R.; SANTOS, A. de S.; VELHO, J. P.; TRINDADE, J. P. P.; PEREIRA, L. G. R.; ZUBIETA, A. S.; LACA, E. A. Nutritional groups of herbaceous species from the Pampas grasslands. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 10., 2016, Saskatoon. The future management of grazing and wild lands in a high-tech world: proceedings. Saskatoon: IRCC, 2016. p. 222-223. 1 pen-drive. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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22. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | LUQUES, A. P. P. G.; FURLANI JUNIOR, E.; SANTOS, D. M. A. dos; ROSA, C. E.; FERRARI, S.; SARDELLI, J. A. P.; QUEIROZ, A. C. P. de; ROSSETTO, J. E.; SILVA, I. C. dA. Efeito do uso de subdoses de gliphosato como regulador de crescimento na produtividade de algodoeiro cultivado no Cerrado. CONGRESSO BRASILEIRO DE ALGODÃO, 8.; COTTON EXPO, 1., 2011, São Paulo. Evolução da cadeia para construção de um setor forte: Anais. Campina Grande, PB: Embrapa Algodão, 2011. p.965-970 Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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23. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MARTIN, M. de S.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; ROSSETTO, J.; SILVA, M. A. P. da; SAVIAN, J. V.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F. O metano na pecuária: serão os bovinos de corte mantidos em pastagem natural os vilões? In: SIMPÓSIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PECUÁRIA SUL, 4., 2014, Bagé. Resumos... Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2014. p. 24. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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24. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | FARIA, B. M. de; GENRO, T. C. M.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; BERNDT, A.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.; OLIVEIRA, P. P. A.; SANTOS, A. de S. How are the methane emissions in beef steers grazing natural grassland in southern Brazil? In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. p. 209-212. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 216). Coordenador: Roberto Giolo de Almeida. II SIGEE. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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25. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | FARIA, B. M. de; GENRO, T. C. M.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; BERNDT, A.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.; OLIVEIRA, P. P. A.; SANTOS, A. de S. How are the methane emissions in beef steers grazing natural grassland in southern Brazil? In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. p. 209-212. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 216). Coordenador: Roberto Giolo de Almeida. II SIGEE. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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26. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | ROSSETTO, J.; ZUBIETA, A. S.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; BASTOS, D. F.; PRATES, E. R.; PEREIRA, L. G. R.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F. In vitro methane production of plants species from the Pampa biome in Southern Brazil. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 10., 2016, Saskatoon. The future management of grazing and wild lands in a high-tech world: proceedings. Saskatoon: IRCC, 2016. p. 930-931. 1 pen-drive. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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27. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; ROSSETTO, J.; CEZIMBRA, I.; SAVIAN, J.; CARVALHO, P. C. de F.; BAYER, C.; BERNDT, A.; SILVA, M. A. P. da; YOKOO, M.; CARDOS, L. L.; OLIVEIRA, P. P. A.; VOLK, L. B. da S.; AMARAL, G. A. do. Desempenho e emissão de metano de novilhos Hereford em pastagem nativa usada em diferentes níveis de intensificação. Anuário Hereford & Braford, Bagé, p. 192-197, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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28. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | LUQUES, A. P. P. G.; FURLANI JUNIOR, E.; SANTOS, D. M. A. dos; ROSA, C. E.; FERRARI, S.; FERRARI, J. V.; SARDELLI, J. A. P.; FONTOURA, L. F. V.; QUEIROZ, A. C. P. de; ROSSETTO, J. E.; SILVA, I. C. da. desenvolvimento vegetativo de algodoeiro CV FMT 701 com plantio em espaçamentos convencionais e adensados sob a aplicação de subdoses de glifosato como regulador de crescimento. CONGRESSO BRASILEIRO DE ALGODÃO, 8.; COTTON EXPO, 1., 2011, São Paulo. Evolução da cadeia para construção de um setor forte: Anais. Campina Grande, PB: Embrapa Algodão, 2011. p.893-897 Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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29. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | HÜLLER, G. de C.; CAMPOS, J. B. de; RUBIN, R.; DEUNER, C.; GODOY, C. V.; TORMEN, N.; CARREGAL, L. H.; NAVARINI, L.; DEBORTOLI, M.; PACKER, F.; SILVA, L. C. da; DIAS, I.; FEREZIN, D.; PERARO, M.; GUIMARÃES, H. O.; HARTER, W.; ROSSETTO, J.; SOARES, W.; KOGA, L. Estrobilurinas no controle. Cultivar Grandes Culturas, v. 22, n. 282, p. 1-7, nov. 2022. Caderno Técnico Soja. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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30. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CONGIO, G. F. DE. S.; BANNINK, A.; MAYORGA MOGOLLÓN, O. L.; JAURENA, G.; GONDA, H.; GERE, J. I.; CERÓN-CUCCHI, M. E.; ORTIZ-CHURA, A.; TIERI, M. P.; HERNÁNDEZ, O.; RICCI, P.; JULIARENA, M. P.; LOMBARDI, B.; ABDALLA, A. L.; ABDALLA-FILHO, A. L.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, P. P. A.; HENRIQUE, F. L.; MONTEIRO, A. L. G.; BORGES, L. I.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; MARCONDES, M. I.; MERCADANTE, M. E. Z.; SAKAMOTO, L. S.; ALBUQUERQUE, L. G.; CARVALHO, P. C. DE. F.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; RODRIGUES, P. H. M.; PERNA JÚNIOR, F.; MOREIRA, T. S.; MAURÍCIO, R. M.; RODRIGUES, J. P. P.; BORGES, A. L. DA C. C.; SILVA, R. R. E.; LAGE, H. F.; REIS, R. A.; RUGGIERI, A. C.; CARDOSO, A. DA. S.; SILVA, S. C. DA; CHIAVEGATO, M. B.; VALADARES-FILHO, S. DE. C.; SILVA, F. A. DE. S.; ZANETTI, D.; BERCHIELLI, T. T.; MESSANA, J. D.; MUÑOZ, C.; ARIZA-NIETO, C. J.; SIERRA-ALARCÓN, A. M.; GUALDRÓN-DUARTE, L. B.; MESTRA-VARGAS, L. I.; MOLINA-BOTERO, I. C.; BARAHONA-ROSALES, R.; ARANGO, J.; GAVIRIA-URIBE, X.; VALDERRAMA, L. A. G.; ROSERO-NOGUERA, J. R.; POSADA-OCHOA, S. L.; ABARCA-MONGE, S.; SOTO-BLANCO, R.; KU-VERA, J. C.; JIMÉNEZ-OCAMPO, R.; FLORES-SANTIAGO, E. DEL. J.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; VÁZQUEZ-CARRILLO, M. F.; BENAOUDA, M.; GÓMEZ-BRAVO, C. A.; BOLOVICH, V. I. A.; CÉSPEDES, M. A. D.; ASTIGARRAGA, L.; HRISTOV, A. N. Enteric methane mitigation strategies for ruminant livestock systems in the Latin America and Caribbean region: a meta-analysis. Journal of Cleaner Production, v.312, 127693, 2021 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 30 | |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
28/04/2014 |
Data da última atualização: |
25/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 4 |
Autoria: |
VIANA, E. de S.; JESUS, J. L. de; REIS, R. C.; ANDRADE, M. V. S. de; SACRAMENTO, C. K. do. |
Afiliação: |
ELISETH DE SOUZA VIANA, CNPMF; JACIENE LOPES DE JESUS, CNPMF; RONIELLI CARDOSO REIS, CNPMF; MARCOS VINÍCIUS SILVA DE ANDRADE, UFRB; CELIO KERSUL DO SACRAMENTO, UESC. |
Título: |
Physicochemical and Sensory Characterization of Banana and Araçá-Boi Jam. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Food and Nutrition Sciences, 2014, 5, 733-741 |
ISSN: |
2157-9458 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study evaluated the physicochemical and sensory properties of mixed jam elaborated with banana and araçá-boi. Four banana extract (BE) and araçá-boi (AB) jams were prepared using the following proportions: F1 (70% BE:30% AB), F2 (60% BE:40% AB), F3 (40% BE:60% AB) and F4 (30% BE:70% AB). The jams were analyzed for physicochemical and sensory properties. The sensory acceptance test was performed by 50 panelists who were asked to indicate how much they liked/ disliked the jams based on the following attributes: color, aroma, flavor and texture. The formulations that contained more BE (F1 and F2) showed a lower titratable acidity (TA), higher ratio (SS/TA) and higher total sugar. A global analysis of the internal preference mapping verified that formulations F1 and F2 were preferred for flavor and had good acceptance levels for the other evaluated attributes, which indicated that the consumers favored jams with lower concentrations of AB and higher concentrations of BE. The formulation F1 was considered the most accepted for all attributes evaluated and showed high purchase intent (68%), and was therefore appropriate for industrialization and consumption. |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01731naa a2200193 a 4500 001 1985164 005 2023-05-25 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2157-9458 100 1 $aVIANA, E. de S. 245 $aPhysicochemical and Sensory Characterization of Banana and Araçá-Boi Jam.$h[electronic resource] 260 $c2014 520 $aThis study evaluated the physicochemical and sensory properties of mixed jam elaborated with banana and araçá-boi. Four banana extract (BE) and araçá-boi (AB) jams were prepared using the following proportions: F1 (70% BE:30% AB), F2 (60% BE:40% AB), F3 (40% BE:60% AB) and F4 (30% BE:70% AB). The jams were analyzed for physicochemical and sensory properties. The sensory acceptance test was performed by 50 panelists who were asked to indicate how much they liked/ disliked the jams based on the following attributes: color, aroma, flavor and texture. The formulations that contained more BE (F1 and F2) showed a lower titratable acidity (TA), higher ratio (SS/TA) and higher total sugar. A global analysis of the internal preference mapping verified that formulations F1 and F2 were preferred for flavor and had good acceptance levels for the other evaluated attributes, which indicated that the consumers favored jams with lower concentrations of AB and higher concentrations of BE. The formulation F1 was considered the most accepted for all attributes evaluated and showed high purchase intent (68%), and was therefore appropriate for industrialization and consumption. 650 $aBanana 700 1 $aJESUS, J. L. de 700 1 $aREIS, R. C. 700 1 $aANDRADE, M. V. S. de 700 1 $aSACRAMENTO, C. K. do 773 $tFood and Nutrition Sciences, 2014, 5, 733-741
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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