|
|
Registros recuperados : 40 | |
17. |  | SALINAS, H.; RAMIREZ, R. G.; KAWAS, J.; GUAJARDO, R. Crop residues supplementation to goats during critical feeding season at Zacatecas, Mexico. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p. 633-634. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
18. |  | SALINAS, H.; RAMIREZ, R. G.; KAWAS, J.; GUAJARDO, R. Simulation model for the optimization of resources use among subsystems of agriculture-goats production. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 1, p. 74-77. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
19. |  | FIMBRES, H.; KAWAS, J. R.; HERNANDEZ-VIDAL, G.; PICON-RUBIO, J.F.; LU, C. D. Nutrient intake, digestibility, mastication and ruminal fermentation of lambs fed finishing ration with various forage levels. Small Ruminant Research, v.43, n.3, p.275-281, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
20. |  | BARROS, N. N.; KAWAS, J. R.; LOPES, E. A.; JOHNSON, W. L. Estudo comparativo da digestibilidade de leguminosa nativa com caprinos e ovinos, no semi-árido do Estado do Ceará. II. Digestibilidade in vivo da silagem de mata-pasto (Cassia ssp). Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 27, n. 11, p. 1551-1555, nov., 1992. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 40 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | VASCONCELOS, N. F.; FEITOSA, J. P. DE A.; ANDRADE, FÁBIA KARINE; MIRANDA, M. A. R.; SASAKI, J. M.; MORAIS, J. P. S.; SILVA, L. M. A. e; CANUTO, K. M.; ROSA, M. de F. Chemically modified cellulose nanocrystals as polyanion for preparation of polyelectrolyte complex. Cellulose, Dordrecht, v. 26, n. 3, p. 1725-1746, Feb. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|   |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|