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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | RASBOLD, G. G.; McGLUE, M. M.; STEVAUX, J. C.; PAROLIN, M.; SILVA, A.; BERGIER, I. Sponge spicule and phytolith evidence for Late Quaternary environmental changes in the tropical Pantanal wetlands of western Brazil. Palaeogeography, Palaeoclimatology, Palaeoecology, v. 518, p. 119-133, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 3. |  | RASBOLD, G. G.; MCGLUE, M. M.; STEVAUX, J. C.; PAROLIN, M.; SILVA, A.; BERGIER, I.; LUZ, L. D. Microfossil and stratigraphic evidence for late quaternary paleoenvironmental changes at Lagoa Negra, Central Pantanal wetlands (Brazil). In: FALL MEETING, 2018, Washington, D.C. Abstracts... Washington, D.C: American Geophysical Union, 2018. Não paginado. AGU 2018. Session PP23D-1525.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 4. |  | RASBOLD, G. G.; LOUZADA, R.; BERGIER, I.; DOMINGOS-LUZ, L.; LO, E. L.; SILVA, A.; GRADELLA, F.; STEVAUX, J. C.; LELI, I. T.; KUERTEN, S.; MCGLUE, M. M. Hydroclimate change affects tropical lake ecosystems on floodplains in the Pantanal. Inland Waters, v. 15, n. 1, 2491903, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | SILVA, G. O.; ALVES NETO, M. L.; SILVA, F. L. DA; TREVISAN, M. T. S.; BRITO, E. S. de; MARQUES, S. P. D.; CESAR, C. L.; MELO, V. M. M.; ZAMPIERI, D. Cleavage of mangiferin by Acinetobacter SM902 isolated from Mangifera indica rhizosphere: production of norathyriol and other phenolic compounds. Bioorganic Chemistry, n. 166, 2025, 109099.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| 2. |  | NASCIMENTO, F. M. G. DO; TREVISAN, M. T. S.; ALVES NETO, M. L.; OWEN, R. W.; BRITO, E. S. de; SILVA, L. M. A. e; ROCHA, K. A. D.; CESAR, C. L.; CARVALHO, H. F. DE; PELEGATI, V. B.; SILVA, S. A. DA; MARQUES, S. P. D. Comparison of α and β-acid isomerization in hops and beer using HPLC, confocal microscopy, spectrofluorimetry and chemical analysis of metabolites and essential oils in flowers of different hop cultivars produced in Brazil. Food Chemistry, v. 455, 139879, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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