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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | HYDE, S.; ANDERSSON, S.; LARSSON, K.; BLUM, Z.; LANDH, T.; LIDIN, S.; NINHAM, B. W. The language of shape: the role of curvature in condensed matter: physics, chemistry and biology. Amsterdam; Oxford : Elsevier, 1997. xii, 383p. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PEREIRA, R. C.; CARNEIRO, J. de D S.; BORGES, S. V.; ASSIS, O. B. G.; ALVARENGA, G. L. Preparation and characterization of nanocomposites from whey protein concentrate activated with lycopene. Journal of food science, [S. l.], v. 81, n. 3, p. E637-E642, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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