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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/09/2011 |
Data da última atualização: |
21/10/2011 |
Autoria: |
MOLINA, P. C. |
Título: |
La industria del vino: una mirada desde la responsabilidad social empresarial. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Santiago, Chile: CEDEM, 2006. |
Páginas: |
134p. |
Série: |
(Colección Documentos de Trabajo, 3). |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
Marco conceptual e analítico:1. la responsabilidad social empresarial como marco ético; 2. Antecedentes históricos, económicos y protuctivos de la industria del vino en Chile. Resultados de "encuesta de sustentabilidad social e las empresas vitivinícolas del Valle de Curicó; Condiciones laborales de temporeros: as del sector vitivinícola de Curicó; Una mirada a la industria, al empleo y a la RSE desde diversos actores. |
Palavras-Chave: |
Empresas Vitivinícolas del Valle de Curicó; Responsabilidade Social; Sindicato dos trabalhadores; Sustentabilidade social; Valle del Curicó; Vitivinicultura; Vitivinicultura chilena; Vitivinicultura mundial. |
Thesagro: |
Cooperativa; Indicador Social; Trabalho Temporário; Uva; Vinho. |
Thesaurus Nal: |
Chile. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
Marc: |
LEADER 01309nam a2200301 a 4500 001 1901723 005 2011-10-21 008 2006 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aMOLINA, P. C. 245 $aLa industria del vino$buna mirada desde la responsabilidad social empresarial. 260 $aSantiago, Chile: CEDEM$c2006 300 $a134p. 490 $a(Colección Documentos de Trabajo, 3). 520 $aMarco conceptual e analítico:1. la responsabilidad social empresarial como marco ético; 2. Antecedentes históricos, económicos y protuctivos de la industria del vino en Chile. Resultados de "encuesta de sustentabilidad social e las empresas vitivinícolas del Valle de Curicó; Condiciones laborales de temporeros: as del sector vitivinícola de Curicó; Una mirada a la industria, al empleo y a la RSE desde diversos actores. 650 $aChile 650 $aCooperativa 650 $aIndicador Social 650 $aTrabalho Temporário 650 $aUva 650 $aVinho 653 $aEmpresas Vitivinícolas del Valle de Curicó 653 $aResponsabilidade Social 653 $aSindicato dos trabalhadores 653 $aSustentabilidade social 653 $aValle del Curicó 653 $aVitivinicultura 653 $aVitivinicultura chilena 653 $aVitivinicultura mundial
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Classificação |
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Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
04/12/2017 |
Data da última atualização: |
04/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ROCHA, W. S. da; ALCANTARA, M. de; BARROS, V. V. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Wânia Silveira da Rocha; Marcela de Alcantara; Vanessa Vasconcelos Fonseca Barros; Denize Cristine Rodrigues de Oliveira; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
Effect of CATA questions presentation order on sensory characterization of fruit smoothie by children and adolescents. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71751. |
Conteúdo: |
Sensory product characterization by consumer using check-all-that-apply (CATA) questions is increasing. However, there are still some methodological issues to sort out, and the order of presentation of the terms seems to be one of them, when the study is carried out by children and adolescents. This study aimed at investigating the influence of CATA questions presentation order on the sensory characterization of fruit smoothie by this public. The 20 terms, which were identified in previous studies with children and adolescents, were presented to participants in the fixed alphabetical and balanced orders. |
Palavras-Chave: |
Balancing terms; Check all that apply; Ciências sensoriais e perfil do consumidor; Sensory characterization. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168129/1/slaca12n13rochaetal.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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