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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
23/12/2003 |
Data da última atualização: |
16/10/2007 |
Autoria: |
ADAMS, C. A. |
Título: |
Total nutrition: feeding animals for health and growth. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Nottingham: Nottingham University Press, 2001. |
Páginas: |
244 p. |
ISBN: |
1-897676-94-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Problems of perception: animal production, food safety and public health; Virtues of cleanliness: feed quality and hygiene; Eating to live: voluntary feed intake; Raw material processing: digestion and absorption of nutrients; Struggle for supremacy: management of the gastrointestinal tract; External enemies: immune system and defence in a dangerous world; The enemy within: non-infectious diseases and oxidative stress; Monitoring performance: assessment of total nutrition and feeding standards; Difficult demands: safe food, low cost, ethical issues, environmental impact. |
Thesagro: |
Animal; Crescimento; Nutrição; Saúde. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
23/07/2004 |
Data da última atualização: |
05/03/2015 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
ABREU, P. G. de; ABREU, V. M. N.; BAETA, F. da C. |
Afiliação: |
PAULO GIOVANNI DE ABREU, CNPSA; VALÉRIA MARIA NASCIMENTO ABREU, CNPSA; FERNANDO DA COSTA BAÊTA, UFV. |
Título: |
Dimensionamento de sistemas de aquecimento em pisos elétricos para frangos de corte. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2001. |
Páginas: |
3 p. |
Série: |
(Embrapa Suínos e Aves. Comunicado Técnico, 276) |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Instalação; Pisos elétricos; Sistema de aquecimento. |
Thesagro: |
Frango de Corte. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/58327/1/CUsersPiazzonDocuments276.pdf
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Marc: |
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Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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