Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  09/03/2016
Data da última atualização:  09/03/2016
Autoria:  HOLST, P. J.; MOLLER, M.
Título:  Goat and sheep production from semi-arid range in western New South Wales (Australia): a comparative analysis.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 327-328.
ISBN:  2-84148-038-0
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: There are problems associated with the area of New South Wales. A deterioration of range condition, social isolation and falling income. The latter is particularly affected by the dependence on wool income and the current collapse of prices for the 23 type of wool produced on range. This paper considers the opportunity for meat goat farming to be adopted to supplement income from sheep. Captured non-managed goats have been an erratic supplementary income for some years. With minimal management these goats can provide a significant income. The returns from goats and the potential to improve these returns, would suggest that pastoralists should diversify and adopt goat meat production along with wool. This would necessitate a concomitant reduction in sheep numbers. The long term effect of goats on western NSW range environment is unknown but Harrington concluded that it is a management problem and not an animal species problem.
Palavras-Chave:  Sale; Semiárido.
Thesagro:  Caprino; Comercialização; Ovino; Preço; Produção; Rentabilidade; Venda.
Thesaurus Nal:  Australia; Goats; Prices; Semiarid zones; Sheep.
Categoria do assunto:  A Sistemas de Cultivo
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  30/12/2008
Data da última atualização:  10/09/2013
Tipo da produção científica:  Orientação de Tese de Pós-Graduação
Autoria:  CRUZ, A. P. G.
Afiliação:  Ana Paula Gil Cruz, UFRJ.
Título:  Avaliação do efeito da extração e da microfiltração do açaí sobre sua composição e atividade antioxidante.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  2008.
Páginas:  88 f.
Idioma:  Português
Notas:  Dissertação (Mestrado em Ciências) - Instituto de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, 2008. Orientadoras: Carmen Marino Donangelo, UFRJ; Virgínia Martins da Matta, CTAA.
Palavras-Chave:  Atividade antioxidante; Composto bioativo; Microfiltração.
Thesagro:  Açaí; Extração.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/37387/1/TS-0752.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA9522 - 1UPATS - PPTS 07522008.00014
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional