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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoGODOY, C.; LAZZAROTTO, J. J. Ataque devastador. Cultivar, grandes culturas, Pelotas, v. 6, n. 67, p. 3-10, nov. 2004. Soja Caderno Técnico. Encarte.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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2.Imagem marcado/desmarcadoREUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO SUL, 19., 1991, Pelotas. Ata e resumos... Pelotas: EMBRAPA-CPACT, [1993]. 220 p.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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3.Imagem marcado/desmarcadoREUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO SUL, 30., 2002, Cruz Alta. Atas e resumos 2002. Cruz Alta: FUNDACEP FECOTRIGO, 2002. 179 p.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMARKS, B. B.; MEGÍAS, M.; NOGUEIRA, M. A.; HUNGRIA, M. Biotechnological potential of rhizobial metabolites to enhance the performance of Bradyrhizobium spp. and Azospirillum brasiliense inoculants with soybean and maize. AMB Express, Heidelberg, v. 3, n. 21, p. 1-10, Apr. 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; ABDELNOOR, R. V.; DIAS, W. Biotechnology approaches to overcome biotic stress constraints in soybean production in Brazil. In: WORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [Brasília]: Embrapa: International Advanced Biology Consortium, 2013. p. 25-26.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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6.Imagem marcado/desmarcadoMOSCARDI, F.; AGNOL, A. D. Brazil: World Soybean Conferences in 2004. In: CHINA & INTERNATIONAL CONFERENCE & EXHIBITION ON SOYBEAN TECHNOLOGY & DEVELOPMENT COOPERATION, 2002, Beijing. Proceedings... Beijing: CISCE2002 Technical Committee, 2002. p.20. Editado por Keshun Liu, Harold Karffman, Junyi Gai, Rudi Tschang, Na Zhuo, Yanxia Yu.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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7.Imagem marcado/desmarcadoCULTIVARES de soja. Londrina: Embrapa Soja, 2004. 1 folder.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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8.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, C. Cultivares de soja: conquistando o Brasil. Londrina: Embrapa Soja, 2000. Não paginado. (Embrapa Soja. Folder, n. 1).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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9.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, L. A. de; KIIHL, R. A. de S.; SILVA, J. F. V.; DIAS, W. P.; MIRANDA, L. C.; DOMIT, L. A.; PIPOLO, A. E.; KASTER, M.; ARIAS, C. A. A.; TOLEDO, J. F. F. de; YORINORI, J. T.; GARCIA, A.; ALMEIDA, A. M. R.; OLIVEIRA, A. B. de. Cultivares de soja lançamento 2003/2004. Londrina: Embrapa Soja, 2003. 1 folder.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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10.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, G. E. de S.; PIPOLO, A. E.; MELO, C. L. P. de; LIMA, D. de; LIMA, D. de; MIRANDA, L. C.; PETEK, M. R.; GOMIDE, F. B.; DALBOSCO, M.; DENGLER, R. U. Cultivares de soja: macrorregiões 1, 2, e 3 Centro-Sul do Brasil. Londrina: Embrapa Soja, 2012 57 p. (Embrapa Soja. Catálogo, 3).

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste.

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11.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, G. E. de S.; PIPOLO, A. E.; MELO, C. L. P. de; LIMA, D. de; LIMA, D. de; MIRANDA, L. C.; PETEK, M. R.; GOMIDE, F. B.; MILTON DALBOSCO Fundação Meridional; DENGLER, R. U. Cultivares de soja: macrorregiões 1, 2, e 3 Centro-Sul do Brasil. Londrina: Embrapa Soja, 2012. 57 p. (Embrapa Soja. Catálogo, 3).

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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12.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, G. E. de S.; PIPOLO, A. E.; MIRANDA, L. C.; PETEK, M. R.; BORGES, R. de S.; GOMIDE, F. B.; DALBOSCO, M.; DENGLER, R. U. Cultivares de soja: macrorregiões 1, 2 e 3 Centro-Sul do Brasil. Londrina: Embrapa Soja, 2013. 55 p.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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13.Imagem marcado/desmarcadoMELO, C. L. P. de; PIPOLO, A. E.; MOREIRA, J. U. V.; LIMA, D. de; FOLONI, J. S. S.; MIRANDA, L. C.; PETEK, M. R.; BORGES, R. de S.; DALBOSCO, M.; DENGLER, R. U. Cultivares de soja: macrorregiões 1, 2 e 3 Centro-Sul do Brasil. Londrina: Embrapa Soja, 2016. 64 p. Catálogo 03/2016.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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14.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, A. C. B. de. Cultivares de soja. In: EMYGDIO, B. M.; ROSA, A. P. S. A. da; OLIVEIRA, A. C. B. de (Ed.). Cultivo de soja e milho em terras baixas do Rio Grande do Sul. Brasília, DF: Embrapa, 2017. 336 p. il. color. p. 127-140

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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15.Imagem marcado/desmarcadoCULTIVARES de soja: regiões Sul e Central do Brasil 2010/2011. Londrina: Embrapa Soja, 2010. 60 p.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Roraima.

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16.Imagem marcado/desmarcadoEMYGDIO, B. M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; NEPOMUCENO, A. L. Cultivares de soja com tolerância ao encharcamento avanços e perspectivas. Seed news, pelotas, v. 15, n. 6, p. 32-33, 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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17.Imagem marcado/desmarcadoKIIHL, R. A. S.; ALMEIDA, L. A.; MENOSSO, O. G.; YORINORI, J. T.; POLA, J. N. Cultivar de soja BR-16. In: SEMINÁRIO NACIONAL DE PESQUISA DE SOJA, 5., 1989, Campo Grande. Resumos... Londrina: Embrapa Soja, 1989. p. 29.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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18.Imagem marcado/desmarcadoBROGIN, R. L.; CARNEIRO, G. E. de S.; ARIAS, C. A. A.; OLIVEIRA, M. F.; MOREIRA, C. T.; FARIAS NETO, A. L.; SILVA NETO, S. P.; SOUZA, P. I. M.; SILVA, S. A.; KASTER, M.; PIPOLO, A. E.; MOREIRA, J. U. V.; ABDELNOOR, R. V.; SOARES, R. M.; DIAS, W. P.; ALMEIDA, A. M. R.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MELLO FILHO, O. L.; PEREIRA, M. J. Z.; FRONZA, V.; MELO, C. L. P.; BERTAGNOLLI, P. F. Cultivar de soja BRS 8381: indicação para os estados de Goiás, Mato Grosso, Minas Gerais e Distrito Federal. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SOJA, 6., 2012, Cuiabá. Soja: integração nacional e desenvolvimento sustentável: resumos. Brasília, DF: Embrapa, 2012. p. 166. res. 287.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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19.Imagem marcado/desmarcadoMOREIRA, C. T.; FARIAS NETO, A. L. de; SOUZA, P. I. de M. de; SILVA, S. A. da; MONTEIRO, P. M. F. O.; NEIVA, L. C. S.; NUNES, M. R.; SILVA, L. O.; PIMENTA, C. B.; TOLEDO, R. M. C. P.; VIEIRA, N. E.; NUNES JÚNIOR, J.; SEII, A. H.; ARANTES, N. E.; BROGIN, R. L.; MELLO FILHO, O. L. de; CARNEIRO, G. E. de S.; DIAS, W. P.; MEYER, M. C.; ANDRADE, P. J. M.; SOARES, R. M.; KASTER, M.; ALMEIDA, A. M. R.; ARIAS, C. A. A.; TOLEDO, J. F. F. de; PIPOLO, A. E.; ABDELNOOR, R. V.; PANIZZI, M. C. C.; MOREIRA, J. U. V.; OLIVEIRA, M. F. de; TEIXEIRA, R. N. Cultivar de soja BRSGO 8660: indicação para os estados de Minas Gerais, Mato Grosso, Goiás e para o Distrito Federal. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SOJA, 5.; MERCOSOJA 2009, Goiânia. Anais... Londrina: Embrapa Soja, 2009. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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20.Imagem marcado/desmarcadoREUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO SUL, 30., 2002, Cruz Alta. Indicações técnicas para a cultura da soja no Rio Grande do Sul e em Santa Catarina 2002/2003. Cruz Alta: FUNDACEP-FECOTRIGO, 2002. 140 p.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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Registros recuperados : 27.475
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  13/12/2012
Data da última atualização:  28/07/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  CZAIKOSKI, K.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SILVA, J. B. da S.; IDA, E. I.
Afiliação:  KARINA CZAIKOSKI, UEL; RODRIGO SANTOS LEITE, CNPSO; JOSE MARCOS GONTIJO MANDARINO, CNPSO; MERCEDES CONCORDIA CARRAO PANIZZI, CNPT; JOSEMEYRE BONIFÁCIO DA SILVA, UEL; ELZA IOUKO IDA, UEL.
Título:  Canning of vegetable-type soybean in acidified brine: Effect of the addition of sucrose and pasteurisation time on color and other characteristics.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Industrial Crops and Products, Amsterdam, v. 45, p. 472-476, 2012.
DOI:  http://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2012.09.009
Idioma:  Português
Conteúdo:  The objective of this work was to evaluate the effect of adding sucrose and pasteurisation time of the canning vegetable-type soybean in acidified brine on the color of grains by using central composite design rotational (DCCR) 22. Chemical, physical and microbiological characteristics of the canned grains of vegetable-type soybean in acidified brine were evaluated, and the results were compared with in natura grains and canning of vegetable-type soybean without sucrose. The optimum conditions for the formulation of the canned vegetable-type soybean grains in acidified brine were established, after validation of the proposed model, as being 3.43 g 100 mL?1 sucrose, 6 g 100 mL?1 NaCl2, 0.29 g 100 mL-1 CaCl2 and citric acid with pH 3.9 and a thermal processing time of 10 min. Commercial sterility was achieved in all the canned vegetable-type soybean. The in natura grains showed higher hardness and green colors when compared with the canning vegetable-type soybean with and without sucrose probably due the thermal processing that caused softening of cells wall and loss color. The addition of sucrose in the acidified brine contributed to maintain the desirable color of canning vegetable-type soybean grains. The canned in acidified brine presented a high content of glucose and fructose and low content of sucrose and stachyose when compared with in natura soybean grains. The thermal processing canned vegetable-type soybean in acidified brine with addition sucrose promoted an increa... Mostrar Tudo
Thesagro:  Soja.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO33956 - 1UPCAP - DD
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