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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CIABOTTI, S.; JUHÁSZ, A. C. P.; MANDARINO, J. M. G.; COSTA, L. L.; CORREA, A. D.; SIMÃO, A. A.; SANTOS, E. N. F. Chemical composition and lipoxygenase activity of soybean (Glycine max L. Merrill.) genotypes, specific for human consumption, with different tegument colours. Brazilian Journal of Food Technology, v. 22, e2018003, 2019. 10 p. Título em português: Composição química e atividade de lipoxigenase em genótipos de soja (Glycine max L. Merrill.), específicos para alimentação humana, com diferentes colorações de tegumento.| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MARTINEZ, M. G.; CHALKIDIS, H. de M.; MOURA, A. M.; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; CAMARGO, P. B. Bothrops atrox in captivity, change isotopic composition in tissues collected from different environments of the eastern Amazon. In: ECOLOGICAL SOCIETY OF AMERICA ANNUAL MEETING, 99., 2014, Sacramento. From Oceans to Mountains: It's All Ecology. [S.l.]: Ecological Society of America, 2014.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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