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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ANDORF, C.; BARTLETT, M.; BASS, H.; DE LEON, N.; DOYLE, E.; BROOKS, T. D.; FOWLER, J.; JACKSON, D.; LUBKOWITZ, M.; MAKAREVITCH, I.; SOUSA, S. M. de; PORTWOOD, J.; PRAUD, P.; WOODHOUSE, M.; YANDEAU-NELSON, M.; WARBURTON, M. Maize genetics Committee on Outreach, Diversity, Inclusion, and Education (CODIE) 2020-2021 update. In: ANNUAL MAIZE GENETICS MEETING, 63., 2021. Program and abstracts. Beltsville: USDA/ARS, 2021. p. 83. Virtual meeting. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVEIRA, R. D.; TORRES, L. H. P. de S.; HERNANDES, K. C.; SANTOS, R. T. dos S. e; DANTAS, B. F.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Instrumental and sensory tools to evaluate the production potential of a new type of sparkling wine from umbu (Spondias tuberosa). Food Bioscience, v. 60, 104358, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 1 | |
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