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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | WRIGHT, P. A.; COLBY, J. L.; ALWARD, G.; HOEKSTRA, T. W.; TEGLER, B.; TURNER, M. Monitoring for forest management unit scale sustainability: the Local Unit Criteria and Indicators Development (LUCID) Test: management edition. Fort Collins: USDA, Forest Service, Inventory and Monitoring Institute, 2002. 41 p. (USDA FS IMI Rep., 5).| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BARRETO, S. M. A.; SILVA, A. B. M. da; DUTRA, M. da C. P.; BASTOS, D. C.; CARVALHO, A. J. de B. A.; VIANA, A. C.; NARAIN, N.; LIMA, M. dos S. Effect of commercial yeasts (Saccharomyces cerevisiae) on fermentation metabolites, phenolic compounds, and bioaccessibility of Brazilian fermented oranges. Food Chemistry, v. 408, 135121, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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