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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | DROVAL, A. A.; PRUDENCIO, S. H.; BENASSI, V. T.; ROSSA, A.; PAIAO, F. G.; SHIMOKOMAKI, M. Brazilian citizen and consumer attitudes an preferences regarding broiler breast PSE meat. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 5Y., 2011, Ghent. Abstracts... Ghent: Belgian Association of Meat Science, 2011. p. 78. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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2. |  | DROVAL, A. A.; BENASSI, V. T.; ROSSA, A.; PRUDENCIO, S. H.; PAIÃO, F. G.; SHIMOKOMAKI, M. Consumer attitudes and preferences regarding pale, soft, and exudative broiler breast meat. The Journal of Applied Poultry Researche , Athens, v. 21, n. 3, p. 502-507, Sept. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TOWNSEND, C. R.; PEREIRA, R. G. A.; MAGALHÃES, J. A.; COSTA, N. L.; SILVA NETTO, F. G.; LEÔNIDAS, F. C.; RODRIGUES, V. G. S. Condições térmicas ambientais sob diferentes sistemas silvipastoris na Amazônia Ocidental. In: SEMINÁRIO DE PESQUISA E EXTENSÃO RURAL, 2., 2008, Porto Velho. Anais... Porto Velho: UNIR, 2008. 6 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 1 | |
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