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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
28/01/2013 |
Data da última atualização: |
28/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ANDRADE JUNIOR, S. de; SOBREIRA, R. A.; ROMAIS, E. S.; PARTELLI, F. L.; FERRAO, M. A. G.; MAURI, A. L.; VOLPI, P. S.; VERDIN, A. F. C. |
Afiliação: |
SAUL DE ANDRADE JUNIOR, UFES/CEUNES; RODRIGO A. SOBREIRA, UFES/CEUNES; EDILSON S. ROMAIS, UFES/CEUNES; FÁBIO L. PARTELLI, UFES/CEUNES; MARIA AMELIA GAVA FERRAO, SAPC; ALDO L. MAURI, INCAPER; PAULO S. VOLPI, INCAPER; ABRAÃO F. C. VERDIN, INCAPER. |
Título: |
Grafting VS cutting: comparison among methods. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223. |
Páginas: |
p. 302 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Coffea gender has around 100 described species in which only two are economically explored, Coffea arabica and Coffea canephora. In Brazil, almost all crops that are called Robusta are Conilon Cultivar. Espírito Santo State produces 75% of Conilon national production and stands out as the major producer of this species in Brazil. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
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