Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
19/10/2012 |
Data da última atualização: |
14/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTOS, C. A. F.; COSTA, D. C. C. da; VITORINO, W. R. da S.; BOITEUX, L. S. |
Afiliação: |
CARLOS ANTONIO FERNANDES SANTOS, CPATSA; DANIELLE CAROLINA CAMPOS DA COSTA; WESLANY ROBERTO DA SILVA VITORINO, CPATSA; LEONARDO SILVA BOITEUX, CNPH. |
Título: |
Genetic analysis of total seed protein content in two cowpea crosses. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Science, v. 52, p. 2501-2506, nov./dec. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of the present study was to estimate genetic parameters (heritability, gene eff ect model, and minimum gene number) for seed protein accumulation in two contrasting cowpea crosses to provide the breeding tools necessary to develop new cultivars with higher crude protein content for the Brazilian semiarid region. |
Palavras-Chave: |
Análise genética; Bean; Feijã caupi; Herdabilidade; Parâmetros genéticos; Quantificação de proteínas; Valor nutricional. |
Thesagro: |
Feijão; Gene; Legume; Leguminosa; Semente; Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01187naa a2200313 a 4500 001 1937300 005 2017-06-14 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, C. A. F. 245 $aGenetic analysis of total seed protein content in two cowpea crosses.$h[electronic resource] 260 $c2012 520 $aThe objective of the present study was to estimate genetic parameters (heritability, gene eff ect model, and minimum gene number) for seed protein accumulation in two contrasting cowpea crosses to provide the breeding tools necessary to develop new cultivars with higher crude protein content for the Brazilian semiarid region. 650 $aFeijão 650 $aGene 650 $aLegume 650 $aLeguminosa 650 $aSemente 650 $aVigna Unguiculata 653 $aAnálise genética 653 $aBean 653 $aFeijã caupi 653 $aHerdabilidade 653 $aParâmetros genéticos 653 $aQuantificação de proteínas 653 $aValor nutricional 700 1 $aCOSTA, D. C. C. da 700 1 $aVITORINO, W. R. da S. 700 1 $aBOITEUX, L. S. 773 $tCrop Science$gv. 52, p. 2501-2506, nov./dec. 2012.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |