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Registros recuperados : 2 | |
Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | FERNANDES, E. T. M. B.; MACIEL, V. T.; SOUZA, M. L. de; FURTADO, C. de M.; WADT, L. H. de O.; CUNHA, C. R. da. Physicochemical composition, color and sensory acceptance of low-fat cupuaçu and açaí nectar: characterization and changes during storage. Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 413-420, July/Sept. 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Rondônia. |
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4. |  | FERNANDES, E. C. M.; BIOT, Y.; CASTILLA, C.; CANTO, A. do C.; MATOS, J. C. de S.; GARCIA, S.; PERIN, R.; WANDELLI, E. The impact of selective logging and forest conversion for subsistence agriculture and pastures on terrestrial nutrient dynamics in the Amazon. Ciência e Cultura: Journal of the Brazilian Association for the Advancement of Science, v. 49, n. 1/2, p. 34-47, Jan./Apr. 1997.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - B |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Rondônia. |
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Registros recuperados : 4 | |
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