Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
14/07/2023 |
Autoria: |
COWARD-LORD, J.; ARROYO-AGUILU, J.A.; GARCIA-MOLINARI, O. |
Título: |
Fibrous carbohydrate fractions and in vitro true and apparent digestibility of lo tropical forage grasses. |
Ano de publicação: |
1974 |
Fonte/Imprenta: |
J. Agric. P. R. v.58, n.293-304, 1974. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The nutritive evaluation of forage grasses utilizing the techniques of Goering and Van Soest is rather limited, especially in the Tropics. This study to determine chemical composition and in vitro digestibility. |
Palavras-Chave: |
Apparent digestibility. |
Thesagro: |
Capim Buffel; Composição Química; Digestibilidade; Gramínea; Planta Forrageira; Valor Nutritivo. |
Thesaurus Nal: |
Cattle feeding; Forage grasses; Nutritive value; Ruminant nutrition. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01036naa a2200277 a 4500 001 1521516 005 2023-07-14 008 1974 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCOWARD-LORD, J. 245 $aFibrous carbohydrate fractions and in vitro true and apparent digestibility of lo tropical forage grasses.$h[electronic resource] 260 $c1974 520 $aThe nutritive evaluation of forage grasses utilizing the techniques of Goering and Van Soest is rather limited, especially in the Tropics. This study to determine chemical composition and in vitro digestibility. 650 $aCattle feeding 650 $aForage grasses 650 $aNutritive value 650 $aRuminant nutrition 650 $aCapim Buffel 650 $aComposição Química 650 $aDigestibilidade 650 $aGramínea 650 $aPlanta Forrageira 650 $aValor Nutritivo 653 $aApparent digestibility 700 1 $aARROYO-AGUILU, J.A. 700 1 $aGARCIA-MOLINARI, O. 773 $tJ. Agric. P. R.$gv.58, n.293-304, 1974.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |