Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
15/01/2018 |
Data da última atualização: |
15/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BORBA, K. R.; SPRICIGO, P. C.; FERREIRA, M. D. |
Afiliação: |
MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA. |
Título: |
Non-destructive classification of "Valencia" oranges according to SSC and pH by NIR. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: POSTHARVEST UNLIMITED FRUIT ATTRACTION, 6., 2017. Madrid. Book of abstracts. Madrid: [ISHS], 2017. I.P15. |
Páginas: |
51 |
ISBN: |
978-84-697-6517-3 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Juice; NIR; Quality fruit; SSC. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00616nam a2200193 a 4500 001 2085309 005 2018-01-15 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-84-697-6517-3 100 1 $aBORBA, K. R. 245 $aNon-destructive classification of "Valencia" oranges according to SSC and pH by NIR.$h[electronic resource] 260 $aIn: POSTHARVEST UNLIMITED FRUIT ATTRACTION, 6., 2017. Madrid. Book of abstracts. Madrid: [ISHS], 2017. I.P15.$c2017 300 $a51 653 $aJuice 653 $aNIR 653 $aQuality fruit 653 $aSSC 700 1 $aSPRICIGO, P. C. 700 1 $aFERREIRA, M. D.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |