|
|
Registros recuperados : 7 | |
4. |  | MITCHELL, L. M.; KING, M. E.; AITKEN, R. P.; GEBBIE, F. E.; WALLACE, J. M. Ovulation, fertilization and lambing rates, and peripheral progesterone concentrations, in ewes inseminated at a natural oestrus during november or february. Journal of Reproduction and Fertility, v. 115, n. 1, p. 133-140, Jan. 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
5. |  | BAUSCHER, L. D.; HINMAN, H. R.; KULP, E. L.; MITCHELL, L. A.; MOORE, J. L.; PELTER, G. Q. 1984-85 cost of producing crops under center pivot irrigation, Columbia basin, Washington. Pullman: Washington State University - College of Agriculture - Cooperative Extension, 1984. 42 p. (Washington State University - College of Agriculture - Cooperative Extension. Extension Bulletin, 1291). Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
6. |  | SLANGER, W. D.; MARCHELLO, M. J.; BUSBOOM, J. R.; MEYER, H. H.; MITCHELL, L. A.; HENDRIX, W. F.; MILLS, R. R.; WARNOCK, W. D. Predicting total weight of retail-ready lamb cuts from bioelectrical impedance measurements taken at the processing plant. Journal Animal Science, v.72, n.6, p.1467-1474, 1994. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
7. |  | RANILLA, M. J.; GEBBIE, F. E.; MITCHELL, L. M.; KING, M. E.; SKINNER, J. G.; BECKERS, J. F.; ROBINSON, J. J. Pregnancy-associated glycoportein (PAG) in postpartum ewes. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1997, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1997. p.185. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 7 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | LAZZARETTI, M.; MORAES, D. P. de; CAVALHEIRO, S. da S.; ANTUNES, A. C.; RIES, E. F.; WAGNER, R.; VIZZOTTO, M.; BARCIA, M. T. Análises físico-químicas de amora-preta cultivar brs xingu. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
2. |  | MORAES, D. P.; LOZANO-SÁNCHEZ, J.; MACHADO, M. L.; VIZZOTTO, M.; LAZZARETTI, M.; LEYVA-JIMENEZ, F. J. J.; SILVEIRA, T. da; RIES, E. F.; BARCIA, M. T. Characterization of a new blackberry cultivar BRS Xingu: chemical composition, phenolic compounds, and antioxidant capacity in vitro and in vivo. Food Chemistry, v. 322, 126783, Aug. 2020. 9 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
3. |  | MORAES, D. P. de; CAVALHEIRO, S. da S.; LAZZARETTI, M.; ANTUNES, A. C.; RIES, E. F.; SMANUELLI, T.; VIZZOTTO, M.; BARCIA, M. T. BRS xingu cultivar: a new blackberry cultivar as potential bioactive compound. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
4. |  | LAZZARETTI, M; MORAES, D. P. de; CAVALHEIRO, S. da S.; ANTUNES, C.; RIES, E. F.; EMANUELLI, T.; VIZZOTTO, M.; BARCIA, M. T. Determinação do Teor de Antocianinas em cultivares de amora-preta. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|