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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | COMUNIAN, T. A.; CHAVES, I. E.; THOMAZINI, M.; MORAES, I, C, F.; FURTADO, R. F.; CASTRO, I. A. de; FAVARO-TRINDADE, C. S. Development of functional yogurt containing free and encapsulated echium oil, phytosterol and sinapic acid. Food Chemistry, v. 237, p. 948-956, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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2. |  | COMUNIAN, T. A.; ESTACA, J. G.; FURTADO, R. F.; CONCEIÇÃO, G. J. A.; MORAES, I. C. F.; CASTRO, I. A. de; TRINDADE, C. S. F. Effect of different polysaccharides and crosslinkers on echium oil microcapsules. Carbohydrate Polymers, v. 150, p. 319-329, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SANTOS, J. E. Á. dos; BRITO, M. V. de; PIMENTA, A. T. Á.; SILVA, G. S. da; ZOCOLO, G. J.; MUNIZ, C. R.; MEDEIROS, S. C. de; GRANGEIRO, T. B.; LIMA, M. A. S.; SILVA, C. de F. B. da. Antagonism of volatile organic compounds of the Bacillus sp. against Fusarium kalimantanense. World Journal of Microbiology and Biotechnology, v. 39, art. 60, 2022. 11 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 1 | |
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