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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | FREITAS, N. B.; SANTOS, T. M. S. dos; LOBÃO, J. S. B.; ARAÚJO, A. O. Semi-árido baiano: dinâmica territorial, turismo e desenvolvimento regional. Bahia Análise & Dados, Salvador, v. 18, n. 2, p. 239-250, jul./set. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 5 | |
1. |  | PAUCAR-MENACHO, L.; MANDARINO, J. M. G.; CHANG, Y. Isoflavone content of germinated soybeans (BRS 258) as a function of germination time and temperature. Cereal Foods World, v. 53, n. 4, p. A72-A73, 2008. Supplement. Resumo apresentado no AACC Annual Meeting, 2008, Honolulu. Nome correto dos três autores: PAUCAR-MENACHO, L. M.; MANDARINO, J. M. G.; CHANG, Y. K.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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4. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; GONZALEZ DE MEJIA, E.; CHANG, Y. K. Optimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. Food Chemistry, London, v. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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5. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; AMAYA-FARFÁN, J.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; MEJIA, E. G. de; CHANG, Y. K. A high-protein soybean cultivar contains lower isoflavones and saponins but higher minerals and bioactive peptides than a low-protein cultivar. Food Chemistry, v. 120, n. 1, p. 15-21, 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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