Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
07/10/2020 |
Data da última atualização: |
07/10/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L. |
Afiliação: |
Caroline Alves Cayres, UFRJ; JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA; Maria Antonieta Peixoto Gimenes Couto, UFRJ; Eveline Lopes Almeida, UFRJ. |
Título: |
Impact of pregelatinized composite flour on nutritional and functional properties of gluten-free cereal-based cake premixes. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Measurement and Characterization, out., 2020. |
Páginas: |
13 p. |
DOI: |
10.1007/s11694-020-00678-9 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
By-products; Extrusion cooking; Mixture design; Polished rice; Whole-grain sorghum. |
Thesagro: |
Sorgo. |
Thesaurus Nal: |
Social sustainability. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00804naa a2200253 a 4500 001 2125334 005 2020-10-07 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/s11694-020-00678-9$2DOI 100 1 $aCAYRES, C. A. 245 $aImpact of pregelatinized composite flour on nutritional and functional properties of gluten-free cereal-based cake premixes.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $a13 p. 650 $aSocial sustainability 650 $aSorgo 653 $aBy-products 653 $aExtrusion cooking 653 $aMixture design 653 $aPolished rice 653 $aWhole-grain sorghum 700 1 $aASCHERI, J. L. R. 700 1 $aCOUTO, M. A. P. G. 700 1 $aALMEIDA, E. L. 773 $tJournal of Food Measurement and Characterization, out., 2020.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |