BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoGARCIA GARRIDO, J. M.; OCAMPO, J. A. Interaction between Glomus mosseae and Erwinia carotovora and its effects on the growth of tomato plants. New Phytol., v. 110, n. 4, p. 551-555, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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2.Imagem marcado/desmarcadoGARCIA GARRIDO, J. M.; GARCIA ROMERA, I.; OCAMPO, J. A. Cellulase activity in lettuce and onion plants colonized by the vesicular-arbuscular mycorrhizal fungus Glomus mosseae. Soil Biol. Biochem., v.25, n.4, p.503-504, 1992.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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3.Imagem marcado/desmarcadoDELGADO, M. J.; GARRIDO, J. M.; LIGERO, F.; LLUCH, C. Nitrogen fixation and carbon metabolism by nodules and bacteroids of pea plants under sodium chloride stress. Physiol. Plant., v. 89, n. 4, p. 824-829, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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4.Imagem marcado/desmarcadoGARCIA-ROMERA, I.; GARCIA-GARRIDO, J.M.; OCAMPO, J. A. Pectinase activity in vesicular-arbuscular mycorrhiza during colonization of lettuce. Symbiosis, v.12, n.2, p.189-198, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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5.Imagem marcado/desmarcadoGARCIA GARRIDO, J. M.; CABELLO, M. N.; GARCIA ROMERA, I.; OCAMPO, J. A. Endoglucanase activity in lettuce plants colonized with the vesicular-arbuscular mycorrhizal fungus Glomus fasciculatum. Soil Biol. Biochem., v. 24, n. 10, p. 955-959, 1992.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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6.Imagem marcado/desmarcadoGARCIA ROMERA, I.; GARCIA GARRIDO, J. M.; MARTINEZ MOLINA, E.; OCAMPO, J. A. Possible influence of hydrolytic enzymes on vesicular arbuscular mycorrhizal infection of alfafa. Soil Biol. Biochem., v. 22, n. 2, p. 149-152, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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1.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, M. M. de; VALADARES, W. S.; QUEIROZ, V. A. V.; RONCHETI, E. F. S.; OLIVEIRA, F. C. E. de. Avaliação sensorial e intenção de compra de hambúrgueres bovinos adicionados de farinha integral de sorgo e com redução de gordura. In: JORNADA DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 4., 2019, Diamantina. Inovação e sustentabilidade na indústria de alimentos: [anais]. Diamantina: Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, 2019.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
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2.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, F. C. E de; PONTES, J. P.; QUEIROZ, V. A. V.; RONCHETI, E. F. S.; DUTRA, V. L. M.; CORREIA, V. T. da V.; FERREIRA, A. A. Greek yogurt with added sorghum flours: antioxidant potential and sensory acceptance. Revista Chilena de Nutricion, v. 47, n. 2, p. 272-280, 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
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3.Imagem marcado/desmarcadoVALADARES, W. S.; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; CONCEIÇÃO, R. R. P. da; MIGUEL, R. de A.; PRADO, M. E. A. do; OLIVEIRA, F. C. E. de. Capacidade antioxidante e concentração de fenólicos totais em bifes de hambúrgueres com adição de farinha integral sorgo do genótipo BRS 305 durante armazenamento sob congelamento. In: JORNADA DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 4., 2019, Diamantina. Inovação e sustentabilidade na indústria de alimentos: [anais]. Diamantina: Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, 2019.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
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4.Imagem marcado/desmarcadoCORREIA, V. T. da V.; D'ANGELIS, D. F.; SANTOS, A. N. dos; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, W. A. da; FERREIRA, A. A.; FANTE, C. A. Tannin-sorghum flours in cream cheese: physicochemical, antioxidant and sensory characterization. LWT. Food Science and Technology, v. 154, 112672, 2022.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
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5.Imagem marcado/desmarcadoPRADO, M. E. A. do; QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; NEVES, E. O.; RONCHETI, E. F. S.; GONÇALVES, A. C. A.; MENEZES, C. B. de; OLIVEIRA, F. C. E. de. Physicochemical and sensorial characteristics of beef burgers with added tannin and tannin-free whole sorghum flours as isolated soy protein replacer. Meat Science, v. 150, p. 93-100, 2019. Publicado online em 13 dez. 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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