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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  03/07/2000
Data da última atualização:  03/07/2000
Autoria:  BENDER, A. E.; DOELL, B. H.
Afiliação:  Research Department, Bouril Ltda, London, E.C. I.
Título:  Biological evaluation of proteins: a new aspect.
Ano de publicação:  1957
Fonte/Imprenta:  British Journal of Nutrrition, v.11, p.140-148, 1957.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The growth method of comparing the nutritive value of proteins, namely the estimation of protein efficiency ratio (P.E.R.) has long been popular because of its simplicity dspite its well-known drawbacks (Mitchell, 1944). Among the serious disadvantages of this method are: no allowance is made for maintenance requirements of the test animal, the result varies with food intake, and the assumption the gain in body-weight is indicative of the protein tissue laid down is not always valid. A modification is described whereby a control groupfo animals fed on a protein-free diet is included in the experiment, and the difference betwen the weights of this group and the test group is used in the calculation instead of merely weight gain.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18123 - 1ADDSP - --S966S966
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