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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
03/03/2016 |
Data da última atualização: |
15/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, S. N.; KAVAMURA, V. N.; TAKETANI, R. G.; VASCONCELLOS, R. L. F.; ZUCCHI, T. D.; MELO, I. S. de. |
Afiliação: |
SUIKINAI NOBRE SANTOS; VANESSA NESSNER KAVAMURA; RODRIGO GOUVEA TAKETANI; RAFAEL L F VASCONCELLOS; TIAGO DOMINGUES ZUCCHI, Agrivalle; ITAMAR SOARES DE MELO, CNPMA. |
Título: |
Draft genome sequence of Bacillus sp. strain CMAA 1185, a cellullolytic bacterium isolated from Stain House Lake, Antarctic Peninsula. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Genome Announcements, Washington DC, v. 3, n. 3, p. e00436-15, 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to report the genome sequence of the cellulolytic Bacillus sp. strain CMAA 1185, isolated from Stain House Lake, Antarctica. |
Thesagro: |
Bactéria; Genoma. |
Thesaurus Nal: |
Antarctica; Cellulolytic microorganisms; Genome. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/140613/1/2015AA-NT02.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
20/01/2020 |
Data da última atualização: |
12/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
BATISTA, Â. G.; MENDONÇA, M. C. P.; SOARES, E. S.; MAIA, J. K. DA S.; DIONISIO, A. P.; SARTORI, C. R.; HÖFLING M. A. DA C.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R. |
Afiliação: |
ÂNGELA GIOVANA BATISTA, Department of Food and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; MONIQUE CULTURATO PADILHA MENDONÇA, Department of Pharmacology, Faculty of Medical Sciences, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; EDILENE SIQUEIRA SOARES, Department of Biochemistry and Tissue Biology, Institute of Biology, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; JULIANA KELLY DA SILVA-MAIA, Department of Food and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; ANA PAULA DIONISIO, CNPAT; CESAR RENATO SARTORI, Department of Structural and Functional Biology, Institute of Biology, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; MARIA ALICE DA CRUZ-HÖFLING, Department of Pharmacology, Faculty of Medical Sciences, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil; MÁRIO ROBERTO MARÓSTICA JÚNIOR, Department of Food and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (Unicamp), SP, Brazil. |
Título: |
Syzygium malaccense fruit supplementation protects mice brain against high-fat diet impairment and improves cognitive functions. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Functional Foods, Amsterdam, v. 65, art. no. 103745, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103745 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Cognição Ácidos graxos saturados; Maçã vermelha-jambo. |
Thesagro: |
Antocianina; Jambo. |
Thesaurus NAL: |
Saturated fatty acids; Syzygium malaccense. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/214068/1/ART19132.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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