Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Acre.
Data corrente:  07/08/2008
Data da última atualização:  11/03/2024
Autoria:  WALSH, L. M.; BEATON, J. D. (ed.).
Título:  Soil testing and plant analysis.
Edição:  ed. rev.
Ano de publicação:  1986
Fonte/Imprenta:  Madison: Soil Scienty of America, 1986.
Páginas:  491 p.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Opportunities to improve soil testing programs; The principles of soil testing; Factors affesting the availability of nutrients to plants; Interpretation of soil test results; Experimental methods for correlating and calibrating soil tests; Field sampling for soil testing; testing soils for pH and lime requirement; Testing soils for nitrogen; testing soils for phosphorus; Testing soils for potassium, calcium, and magnesium; Testing soils for sulphur, boron, molybdenum, and chlorine; The changing philosophy of soil test interpretations; Plant analysis: problems in plant analysis; Principles and practices in plant analysis; Sampling, handling, and analyzing plant tissue samples; Plant analysis as an aid in fertilizing sugar crops; Plant analusis as an aid in fetilizing sugar crops; Plant analysis as ab aid to cotton fertilization; Plant analysis as an aid in fertilizing soybeans and peanuts; Plant analysis as an aid in fertilizing small grains; Plant analysis as an aid in fertilizing corn and grain sorghum; Plant analysis as an aid in fertilizing vegetable crops; Leaf analysis as an aid in fertilizing orchards; Plant analysis as an aid in the fertilization of forage crops; plant analysis as an aid in fertilizing forests; Use of data processing in soil testing and plant analysis; Operation and management of a commercial soil testing and plant analysis laboratoty; Common and scientific names of plants referred to in this book.
Thesagro:  Química do Solo; Solo.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Acre (CPAF-AC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAF-AC18359 - 1ADDLV - PP631.41W223s2008.00885
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoGALLO, T. C. B.; BEAUMAL, V.; HOUINSOU-HOUSSOU, B.; VIAU, M.; RIBOURG-BIRAULT, L.; SOTIN, H.; BONICEL, J.; BOIRE, A.; QUEIROZ, V. A. V.; MAMERI, H.; GUYOT, S.; RIAUBLANC, A.; NICOLETTI, V. R.; BERTON-CARABIN, C. Sorghum protein ingredients: production, compositional variability and enhancement of aqueous dispersibility through homogenization. Future Foods, v. 9, 100323, 2024.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional