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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  26/03/1998
Data da última atualização:  14/12/2010
Autoria:  GILCHRIST, R.; PORTIDES, G.
Título:  Using GLIM4 to estimate the tuning constant for Huber's M-estimate of location.
Ano de publicação:  1994
Fonte/Imprenta:  In: DUTTER, R.; GROSSMANN, W. (Ed.). Compstat: proceedings in computational statistics. [Hildeberg]: Physica-Verlag, 1994.
Páginas:  p. 251-256.
ISBN:  3-7908-0793-1
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Probably the best well known technique for the resistant estimation of a location parameter is Huber's (1964) proposal for an M-estimate of location for the e-contaminated Normal distribution. However, a disadvantage of this technique is the assumption that the amount of contamination, and hence the so called tuning constant is known, a priori. In the present paper the authors present huber's proposal and how it can be implemented using the iteratively te-weighted least dquares (IRLS) procedure used in GLIM4. A proposal for estimating the metioned tuning constant is presented and illustrated by some simulations using the GLIM4 package. The authors discuss generalisations of this method (i) in the GLM context and (ii) to be joint M-estimation of location and scale.
Palavras-Chave:  Simulation.
Thesagro:  Estatística; Simulação.
Thesaurus Nal:  Least squares; Statistics.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA6837 - 1ADDPL - PP519.50285BIE1998.00017
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Registro completo

Biblioteca(s):  Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Identificador:  3300
Data corrente:  09/05/2002
Data da última atualização:  09/05/2002
Código do título:  5151384
Título e Subtítulo:  FOOD CHEMICAL NEWS GUIDE; CURRENT STATUS OF FOOD ADDITIVES AND COLOR ADDITIVES
Entidade:  Food Chemical News
Local de publicação:  Washington-DC
Periodicidade:  semanal
Inicio de publicação:  1964
Coleções da unidade:  Embrapa Agroindústria de Alimentos
1978 20(31, 33-35, 37-41, 47), 1982 24(42), 1983 25(23), 1984 26(36), 1991, 1992, 1993, 1996
Classificação: 664.005
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