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| Registros recuperados : 21 | |
| 6. |  | RAYMOND, L.; SCHAFFER, B.; BRECHT, J. L.; HANLON, E. A. Internal breakdown, mineral element concentration, and weight of mango fruit. Journal of Plant Nutrition, v. 21, n. 5, p. 871-889, 1998.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| 10. |  | SPRICIGO, P. C.; CORREA, D. S.; FERREIRA, M. D.; BRECHT, J. K. Preliminary evaluation of physiological changes in tomatoes with mechanical damage related to development of postharvest technologies. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 1.; SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA, FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 5.; ENCONTRO NACIONAL SOBRE PROCESSAMENTO MÍNIMO DE FRUTAS E HORTALIÇAS, 8., 2015, Aracaju, SE. Anais... Aracaju, SE: CBPMPC, 2015. Não paginado. 7 f.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 11. |  | FERREIRA, M. D.; SARGENT, S. A.; BRECHT, J. K.; CHANDLER, C. K. Strawberry bruising sensitivity depends on the type of force applied, cooling method, and pulp temperature. Hortscience, Alexandria, v. 44, n. 7, p. 1953-1956, 2009.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 15. |  | SPRICIGO, P. C.; FREITAS, T. P.; PURGATTO, E.; FERREIRA, M. D.; CORREA, D. S.; BAI, J.; BRECHT, J. K. Visually imperceptible mechanical damage of harvested tomatoes changes ethylene production, color, enzyme activity, and volatile compounds profile. Postharvest Biology and Technology, v. 176, a. 111503, 2021. 1 - 9| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 16. |  | CHANG, Y.; FERREIRA, M. D.; CORREA, D. S.; TEODORO, K. B. R.; PROCOPIO, F. R.; BREXÓ, R. P.; SARKHOSH, A.; BRECHT, J. Advances in postharvest nanotechnology: Enhancing fresh produce shelf life and quality to reduce losses and waste. Postharvest Biology and Technology, v. 222, 113397, 2025. 25 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 17. |  | MONTEIRO, S. R. S.; MELLO JÚNIOR, N. R. C. de; FUKUI, C. M.; SANTOS, L. F. dos; BRECHT, J. F.; SARGENT, S. A.; FREITAS, S. T. de. Modified atmosphere conditions to export ‘Palmer’ mangos at advanced maturity. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 3., 2024, Piracicaba. Anais... Piracicaba: ESALQ/USP, 2024. Resumo 212.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| 18. |  | RISSE, L. A.; BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; LOCASCIO, S. J.; CRALL, J. M.; ELMSTROM, G. W.; MAYNARD, D. N. Storage characteristics of small watermelon cultivars. Journal of the American Society for Horticultural Science, v. 115, n. 3, p. 440-443, 1990.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
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| 19. |  | MELLO JÚNIOR, N. R. C. de; PIRES, B. P. de C.; ALVES, J. S.; REGIS, E. S.; SANTOS, L. F. dos; BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; FREITAS, S. T. de. Modified atmosphere conditions to export ‘Ataulfo’ mangos at advanced maturity. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 3., 2024, Piracicaba. Anais... Piracicaba: ESALQ/USP, 2024. Resumo 210.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| 20. |  | MELLO JÚNIOR, N. R. C.; MONTEIRO, S. R. S.; SOUZA, T. A. de; FUKUI, C. M.; SANTOS, L. F. dos; BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; FREITAS, S. T. de. Modified atmosphere conditions to export ‘Keitt’ mangos at advanced maturity. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PROCESSAMENTO MÍNIMO E PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, FLORES E HORTALIÇAS, 3., 2024, Piracicaba. Anais... Piracicaba: ESALQ/USP, 2024. Resumo 211.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 21 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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