| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | ARDISSON-ARAÚJO, D. M. P.; LIMA, R. N.; MELO, F. L.; CLEM, R. J.; HUANG, N.; BÁO, S. N.; SOSA-GÓMEZ, D. R.; RIBEIRO, B. M. Genome sequence of Perigonia lusca single nucleopolyhedrovirus: insights into the evolution of a nucleotide metabolism enzyme in the family Baculoviridae. Scientific Reports, v. 6, n. 24612, jun. 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
| 3. |  | MOLINARI, M. D. C.; PAGLIARINI, R. F.; FLORENTINO, L. H.; LIMA, R. N.; ARRAES, F. B. M.; ABBAD, S. V.; FARIAS, M. P.; MERTZ-HENNING, L. M.; RECH FILHO, E. L.; NEPOMUCENO, A. L.; MOLINARI, H. B. C. Navigating the path from lab to market: regulatory challenges and opportunities for genome editing technologies for agriculture. In: CHEN, J.-T; AHMAR, S. (Ed.). Plant genome editing technologies: speed breeding, crop improvement and sustainable agriculture. Singapore: Springer, 2024. (Interdisciplinary Biotechnological Acvances) p. 25-63 Na Publicação: Elibio Rech.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Soja. |
|    |
| 4. |  | MOLINARI, M. D. C.; FUGANTI-PAGLIARINI, R.; YU, Y.; FLORENTINO, L. H.; MERTZ-HENNING, L. M.; LIMA, R. N.; BITTENCOURT, D. M. de C.; FREIRE, M. O.; RECH FILHO, E. L. Exploring the proteomic profile of soybean bran: unlocking the potential for improving protein quality and quantity. Plants, v. 12, n. 14, 2023. 2704. Na publicação: Liliane Marcia Mertz-Henning; Elibio Rech.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Soja. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | SASAKI, F. F. C.; DEL AGUILA, J. S.; GALLO, C. R.; JACOMINO, A. P.; KLUGE, R. A. Physiological, qualitative and microbiological changes of minimally processed squash stored at different temperatures. Revista Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, V. 15, n.2, p.:210-220, 2014.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| 3. |  | DEL AGUILA, J. S. A; HEIFFIG, L. S.; JACOMINO, A. P.; SASAKI, F. F. C.; KLUGE, R. A.; ORTEGA, E. M. M. Qualidade de Rabanete Minimamente Processado e Armazenado em Embalagens com Atmosfera Modificada Passiva e Refrigeração. Brazilian Journal of Food Technology, v.9, n.1, p. 19-24, jan./mar. 2006.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|