| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MACHIDA, Y.; OKAMOTO, S.; MATSUMOTO, S.; USAMI, S.; YAMAMOTO, A.; NIWA, Y.; JEONG, S. D.; NAGAMINE, J.; SHIMODA, N.; MACHIDA.; IWAHASHI, M. Mechanisms of crown gall formation: T-DNA transfer from Agrobacterium tumefaciens to plant cells. Bot. Mag., v.102, p.331-350, 1989.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 144 | |
| 16. |  | FUKUDA, W. M. G. Use of Brazilian genetic diversity in cassava breeding program. In: MARIANTE, A. da S.; SAMPAIO, M. J. A.; INGLIS, M. C. V. (Ed.). The State of Brazil´s plant genetic resources: second national report : conservation and sustainable utilization for food and agriculture. Brasília, DF : Embrapa Technological Information, 2009. p.116-119 il.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| Registros recuperados : 144 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|