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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
05/12/2016 |
Data da última atualização: |
07/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FARIA, L. R. F.; MESQUITA, M. F. S. M.; BRIGIDA, A. I. S. |
Afiliação: |
IBMR; UFRJ; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA. |
Título: |
Imobilização de alcalase em deae sepharose e aplicação na hidrólise de gelatina. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016. |
Páginas: |
6 p. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Food: the tree that sustains life. 657. |
Palavras-Chave: |
Antioxidant capacity; Capacidade antioxidante; Hidrolisado proteico; Protein hydrolysate. |
Thesagro: |
Adsorção; Oreochromis Niloticus; Protease. |
Thesaurus Nal: |
adsorption. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/151211/1/657.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
17/06/1992 |
Data da última atualização: |
26/09/2019 |
Autoria: |
DANTAS, J. L. L.; CUNHA, M. A. P. da. |
Afiliação: |
JORGE LUIZ LOYOLA DANTAS, CNPMF; MÁRIO AUGUSTO PINTO DA CUNHA. |
Título: |
Harvest and post-harvest of cassava in Brasil: a case study. |
Ano de publicação: |
1981 |
Fonte/Imprenta: |
Cruz das Almas: EMBRAPA-CNPMF, 1981. |
Páginas: |
31p. |
Descrição Física: |
il. |
Série: |
(EMBRAPA-CNPMF. Documentos, 3) |
Idioma: |
Inglês Português |
Notas: |
Memória. |
Conteúdo: |
The cassava, originary from Brasil. received little attention from agricultural research institutions in the past. Its wide adaptation to the most diverse edaphic and climatic conditions as well as the traditional knowledge about this crop accumulated through many years of cultivation as subsistence crop did not motivate researchers to improve some of the primitive cultural practices utilized by the low-income farmer. A small number of cassava studies were carried out in a few states up to 1969. From that time up to 1975, a huge local research program was undertakem by the staff of the Escola de Agronomia da Universidade Federal da Bahia, which set the foundations for the actual Cassava National Research Program coordinated by the CNPMF. This research center has its headquarters in Cruz das Almas, State of Bahia. |
Palavras-Chave: |
Crop; Processamento da raiz. |
Thesagro: |
Colheita; Mandioca; Manihot Esculenta; Pós-Colheita. |
Thesaurus NAL: |
cassava; Harvesting; Postharvest physiology. |
Categoria do assunto: |
-- A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/81546/1/Harvest-and-post-Jorge-Loyola-Documentos-3-1981.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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