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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FREITAS, J. da S.; HOMMA, A. K. O.; FARIAS FILHO, M. C.; MATHIS, A.; FLORIT, L. F.; SOUSA, J. V. F. de; LOREDO, R. de S.; LIMA, C. C. Extractive Latifundio and the Low Income of the Extractive Reserve Rio Ouro Preto, Western Amazon. International Journal of Social Science Studies, v. 9, n. 6, p. 23-32, Nov. 2021. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 7 | |
6. |  | WELKE, J. E.; BARBARÁ, J. A.; ZANUS, M. C.; LAZZAROTTO, M.; ZINI, C. A. Determination of the possible contribution to aroma using odor activity values of volatile compounds of wines analyzed by comprehensive two dimensional gas chromatography. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014. p. 205Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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