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Registros recuperados : 8 | |
1. |  | WACHIRA, A. M.; SINCLAIR, L. A.; WILKINSON, R. G.; HALLETT, K.; ENSER, M.; WOOD, J. D. Rumen biohydrogenation of polyunsaturated fatty acids and their effect on microbial efficiency in sheep. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 36. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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3. |  | WACHIRA, A. M.; SINCLAIR, L. A.; WILKINSON, R. G.; HEWETT, B.; ENSER, M.; WOOD, J. D. The effects of fat source and breed on fatty acid composition of lamb muscle. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 38. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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5. |  | COOPER, S. L.; SINCLAIR, L. A.; WILKINSON, R. G.; CHIKUNYA, S.; HALLETT, K.; ENSER, M.; WOOD, J. D. Rumen biohydrogenation of polyunsaturated fatty acid sources and their effect on plasma fatty acid status in sheep. In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2002, York. Proceedings... Medlothian: BSAS, 2002. p. 177. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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6. |  | HEWERDINE, J. S.; JONES, D. A.; WHITTINGTON, F. M.; ENSER, M.; NUTE, G. R.; WOOD, J. D. Effects of grass or concentrates on muscle fatty acids and flavour in 2 sheep breeds. In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 55. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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7. |  | KURT, E.; NUTE, G.; ENSER, M.; RICHARDSON, R. I.; SINCLAIR, L. A.; WILKINSON, R. G.; WOOD, J. D. Effect of dietary unsaturated fats on the flavour, and on oxidative and colour stability, of Suffolk, Friesland and soay sheep meats. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 124. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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8. |  | CAMPO, M. M.; ENSER, M.; GONDOU, A.; ELMORE, J. S.; MOTTRAM, D. S.; NUTE, G. R.; SCOLLAN, N. D.; WOOD, J. D. Effects of diet and time on feed on phospholipid fatty acid composition and beef meat flavour. In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 2001, Scarborough, UK. Proceedings... Proceedings... Medlothian: BSAS, 2001. 1 CD ROM. p. 57. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | GONÇALVES, C. X.; RUFATO, A. De R.; SCHUCH, M. W.; DEGENHARDT, J. Temperatura de incubação na germinação in vitro de grãos de pólen de cultivares copa e seleções de pereira. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais. Vitória: INCAPER: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2008. 1 DVD.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. |  | GONÇALVES, C. X.; RUFATO, A. De R.; SCHUCH, M. W.; DEGENHARDT, J. Tempo de incubação na germinação in vitro de grãos de pólen de cultivares copa e seleções de pereira. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais. Vitória: INCAPER: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2008. 1 DVD.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. |  | OLIVEIRA, P. R. D. de; RITSCHEL, P. S.; RUFATO, A. De R.; FIORAVANÇO, J. C.; FAORO, I. D.; LEITE, G. B.; DUTRA, L. F.; MAYER, N. A.; DEGENHARDT-GOLDBACH, J. The Brazilian pear breeding program. Acta Horticulturae, The Hague, n. 909, p. 145-151, out. 2011. Trabalho apresentado no 11º International Pear Symposium.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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