|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. | | NOGUEIRA, T. A. R.; MIRANDA, B. G.; JALAL, A.; LESSA, L. G. F.; TEIXEIRA FILHO, M. C. M.; MARCANTE, N. C.; ABREU-JUNIOR, C. H.; JANI, A. D.; CAPRA, G. F.; MOREIRA, A.; MARTINS, E. de S. Nepheline Syenite and Phonolite as Alternative Potassium Sources for Maize. Agronomy, v. 11, n. 7, 1385, 2021. 19 p. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Soja. |
| |
2. | | PRATES, A. R.; COSCIONE, A. R.; TEIXEIRA FILHO, M. C. M.; MIRANDA, B. G.; ARF, O.; ABREU-JUNIOR, C. H.; OLIVEIRA, F. C.; MOREIRA, A.; GALINDO, F. S.; SARTORI, M. M. P.; HE, Z.; JANI, A. D.; CAPRA, G. F.; GANGA, A.; NOGUEIRA, T. A. R. Composted Sewage Sludge Enhances Soybean Production and Agronomic Performance in Naturally Infertile Soils (Cerrado Region, Brazil). Agronomy, v. 10, 1677, 2020. 19 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
3. | | PRATES, A. R.; KAWAKAMI, K. C.; COSCIONE, A. R.; TEIXEIRA FILHO, M. C.; ARF, O.; ABREU-JUNIOR, C. H.; OLIVEIRA, F. C.; MOREIRA, A.; GALINDO, F. S.; HE, Z.; JANI, A. D.; CAPRA, G. F.; GANGA, A.; NOGUEIRA, T. A. R. Composted sewage sludge sustains high maize productivity on an infertile oxisol in the brazilian cerrado. Land, v. 11, n. 8, 1246, 2022. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
05/11/2018 |
Data da última atualização: |
05/11/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MARQUES, H. M. F. V. R.; BOLLER, C.; GODOY, R. C. B. de; PRADO, M. R. M. |
Afiliação: |
Háquila Mirelly Franco Vieira Reis Marques, Faculdades Pequeno Príncipe; Christian Boller, Faculdades Pequeno Príncipe; ROSSANA CATIE BUENO DE GODOY, CNPF; Maria Rosa Machado Prado, Faculdades Pequeno Príncipe. |
Título: |
Fresh-cut produce: comparison between sanitation and production methods: organic versus conventional. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences, v. 7, n. 4, p. 3038-3048, Apr. 2018. |
DOI: |
doi.org/10.20546/ijcmas.2018.704.344 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this review is to create awareness to the fact that fresh-cut produce may be a low-risk choice. Furthermore, it can briefly address the challenges faced by the food industry to provide consumers with highquality and safe products. Health concerns continue to influence people worldwide to seek healthier habits. Fresh cut produce is widely consumed for being a healthy, practical and convenient alternative. Food industries all over the globe are committed to provide the population with a variety of fresh-cut produce. In order to achieve quality standards, fresh-cut processing includes one or more sanitation steps to reduce microbial load. |
Palavras-Chave: |
Convencional production; Produção convencional. |
Thesagro: |
Produção Orgânica. |
Thesaurus NAL: |
Fresh-cut produce; Organic production; Sanitation. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/185442/1/2018-Catie-IJCMAS-Fresh-cut.pdf
|
Marc: |
LEADER 01481naa a2200241 a 4500 001 2098763 005 2018-11-05 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $adoi.org/10.20546/ijcmas.2018.704.344$2DOI 100 1 $aMARQUES, H. M. F. V. R. 245 $aFresh-cut produce$bcomparison between sanitation and production methods: organic versus conventional.$h[electronic resource] 260 $c2018 520 $aThe aim of this review is to create awareness to the fact that fresh-cut produce may be a low-risk choice. Furthermore, it can briefly address the challenges faced by the food industry to provide consumers with highquality and safe products. Health concerns continue to influence people worldwide to seek healthier habits. Fresh cut produce is widely consumed for being a healthy, practical and convenient alternative. Food industries all over the globe are committed to provide the population with a variety of fresh-cut produce. In order to achieve quality standards, fresh-cut processing includes one or more sanitation steps to reduce microbial load. 650 $aFresh-cut produce 650 $aOrganic production 650 $aSanitation 650 $aProdução Orgânica 653 $aConvencional production 653 $aProdução convencional 700 1 $aBOLLER, C. 700 1 $aGODOY, R. C. B. de 700 1 $aPRADO, M. R. M. 773 $tInternational Journal of Current Microbiology and Applied Sciences$gv. 7, n. 4, p. 3038-3048, Apr. 2018.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|