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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Data corrente: |
17/02/2014 |
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Data da última atualização: |
05/07/2024 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
FARIA-MACHADO, A. F.; SILVA, M. A. da; VIEIRA, M. G. A.; BEPPU, M. M. |
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Afiliação: |
ADELIA FERREIRA DE FARIA MACHADO, CTAA; MARIANA ALTENHOFEN DA SILVA, UNICAMP; MELISSA GURGEL ADEODATO VIEIRA, UNICAMP; MARISA MASUMI BEPPU, UNICAMP. |
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Título: |
Epoxidation of modified natural plasticizer obtained from rice fatty acids and application on polyvinylchloride films. |
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Ano de publicação: |
2013 |
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Fonte/Imprenta: |
Journal of Applied Polymer Science, v. 127, n. 5, p. 3543-3549, Mar. 2013. |
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DOI: |
https://doi.org/10.1002/app.37671 |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
In recent years, much research effort has been driven to develop alternative plasticizers for medical and commodity plastic materials. In this study, a modified natural plasticizer, synthesized by esterification of rice fatty acids, was modified by epoxidation with peroxy acid generated in situ. |
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Palavras-Chave: |
Ácido graxo de arroz; Epoxidação; Plastificante natural modificado; PVC. |
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Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
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Marc: |
LEADER 01004naa a2200217 a 4500 001 1980137 005 2024-07-05 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1002/app.37671$2DOI 100 1 $aFARIA-MACHADO, A. F. 245 $aEpoxidation of modified natural plasticizer obtained from rice fatty acids and application on polyvinylchloride films. 260 $c2013 520 $aIn recent years, much research effort has been driven to develop alternative plasticizers for medical and commodity plastic materials. In this study, a modified natural plasticizer, synthesized by esterification of rice fatty acids, was modified by epoxidation with peroxy acid generated in situ. 653 $aÁcido graxo de arroz 653 $aEpoxidação 653 $aPlastificante natural modificado 653 $aPVC 700 1 $aSILVA, M. A. da 700 1 $aVIEIRA, M. G. A. 700 1 $aBEPPU, M. M. 773 $tJournal of Applied Polymer Science$gv. 127, n. 5, p. 3543-3549, Mar. 2013.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MADARI, B. E.; MAGGIOTTO, S. R.; BERBARA, R. L. L.; STONE, L. F.; MEDEIROS, J. C.; LISBOA, F. J. G.; OLIVEIRA, J. M.; CORRÊA, R. S.; LIMA, M. L.; SILVEIRA, A. L. R.; ASSIS, P. C. R.; MACHADO, P. L. O. A.; MORALES, M. M.; WRUCK, F. J.; CARVALHO, M. T. M. Integrated crop-livestock-forestry systems as potential carbon sinks. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2015.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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