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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
11/09/2012 |
Data da última atualização: |
11/09/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, J. A. A.; LANZA, F. E.; COSTA, G. M. C.; RAMOS, T. C. D. de A.; KARAM, D. |
Afiliação: |
JOSE EDSON FONTES FIGUEIREDO, CNPMS; JÉSSICA ALINE ALVES SILVA, BOLSISTA; FABRÍCIO EUSTÁQUIO LANZA, BOLSISTA; GABRIELLA MÁXIMO CLAUDINO COSTA, BOLSISTA; TALITA COELI DANGELIS DE APARECIDA RAMOS, BOLSISTA; DECIO KARAM, CNPMS. |
Título: |
Efeito in vitro de glyphosate sobre rizobactérias do gênero Bacillus app. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DA CIÊNCIA DAS PLANTAS DANINHAS, 28., 2012, Campo Grande. A ciência das plantas daninhas na era da biotecnologia: anais. Campo Grande: SBCPD, 2012. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Syngonanthus elegans. |
Thesagro: |
Bactéria; Herbicida. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/65933/1/Efeito-vitro-1.pdf
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Marc: |
LEADER 00736nam a2200205 a 4500 001 1933357 005 2012-09-11 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFIGUEIREDO, J. E. F. 245 $aEfeito in vitro de glyphosate sobre rizobactérias do gênero Bacillus app.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DA CIÊNCIA DAS PLANTAS DANINHAS, 28., 2012, Campo Grande. A ciência das plantas daninhas na era da biotecnologia: anais. Campo Grande: SBCPD$c2012 300 $c1 CD-ROM. 650 $aBactéria 650 $aHerbicida 653 $aSyngonanthus elegans 700 1 $aSILVA, J. A. A. 700 1 $aLANZA, F. E. 700 1 $aCOSTA, G. M. C. 700 1 $aRAMOS, T. C. D. de A. 700 1 $aKARAM, D.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
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Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
15/10/2019 |
Data da última atualização: |
15/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
BORGES, C. V.; BELIN, M. A. F.; AMORIM, E. P.; MINATEL, I. O.; MONTEIRO, G. C.; GOMEZ, H. A. G.; MONAR, G. R. S.; LIMA, G. P. P. |
Afiliação: |
CRISTINE VANZ BORGES, USP; MATHEUS ANTÔNIO FILIOL BELIN, USP; EDSON PERITO AMORIM, CNPMF; IGOR OTAVIO MINATEL, USP; GEAN CHARLES MONTEIRO, USP; HECTOR ALONZO GOMEZ GOMEZ, Universidad Nacional de Agricultura; GIOVANA RAFAELA STELZER MONAR, USP; GIUSEPPINA PACE PEREIRA LIMA, USP. |
Título: |
Bioactive amines changes during the ripening and thermal processes of bananas and plantains. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Food Chemistry, 298, e125020, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Bioactive amines are found in food and can be relevant for the assessment of fruits shelf life and nutritional quality. The pulp and peel of 20 banana and plantain were analyzed and the bioactive amine content varied according to the genotype, ripening stage, fruit tissue and thermal processing. In most of the analyzed genotypes, tyramine, histamine, dopamine, serotonin, spermidine, and spermine were decreased during the ripening process in the pulps. By contrast, there was an increase in putrescine level. In many genotypes of plantains, the serotonin and dopamine contents in pulp decreased until stage 5 and increased at stage 7. Peels contain higher levels of serotonin, dopamine, histamine and tyramine than pulps. Additionally, thermal processing affects the content of amines present in fruit. Boiling with the peel should be preferred in domestic preparations, regardless of the genotype used. |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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