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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FIEBIG, M. S.; ANDRADE, D. R. M.; MINDELO, L. J. de O.; GOIS, J. S. de; LUNA, A. S.; PROVENZI, M. A.; MAGALHAES, W. L. E.; MIOTTO, M.; HELM, C. V.; PRUDENCIO, E. S. Pinhão potential and their parts (failures, shells, and almonds) in the elaboration of yogurts containing acai pulp: physicochemical, nutritional, and functional properties, antimicrobial activity, and multi-elemental profile. Food Research International, v. 192, 114813, p. 1-15, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MEDRADO, M. J. S.; RODIGHERI, H. R.; CORREA, G.; RACHWAL, M. F. G; LOURENCO, R. S.; CONTO, A. J. de; NIETSCHE, K.; SABATKE, E.; WROBLENSKI, D.; GUGELMIN, L.; GUIMARAES, M.; COSTA, S. da; RADOMSKI, M. I.; PAIVA, M. Pesquisa participativa para o sistema erva-mate na microbacia Rio Claro, São Mateus do Sul, PR. In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE SISTEMAS DE PRODUCAO, 3., 1998, Florianopolis. Anais. Florianopolis: Sociedade Brasileira de Sistemas de Producao, 1998. CD Rom.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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