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Registros recuperados : 124 | |
41. | | COSTA, F. J. O. G. da; LEIVAS, C. L.; GODOY, R. C. B. de; WASZCZYNSKYJ, N. Quanto tempo o pinhão mantém sua estabilidade quando armazenado em temperatura ambiente? In: EVENTOS ARAUCÁRIA: PESQUISA, INOVAÇÃO E TECNOLOGIAS PARA SISTEMAS DE PRODUÇÃO, ERVA-MATE XXI: INOVAÇÃO E TECNOLOGIAS PARA O SETOR ERVATEIRO, 2020, Colombo. Anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2021. p. 33. (Embrapa Florestas. Documentos, 344). Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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43. | | LAZZAROTTO, M.; RIBEIRO, L. S.; CORDOBA, L. do P.; GODOY, R. C. B. de; SCHNITZLER, E. Thermal tool in the evaluation of the "pinhão'' (seed of Araucaria angustifolia) starch aimed agroindustrial process. Brazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 144-147, 2015. Disponível na internet. Edição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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51. | | SANTANA, F. A.; OLIVEIRA, L. A. de; GODOY, R. C. B. de; AMORIM, T. da S.; FONSECA, M. D. Influência do momento de adição do ácido cítrico no processamento de doce de banana em corte. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Potencialidades, desafios e inovações. Salvador: sbCTA, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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52. | | PAVAN, V.; GODOY, R. C. B. de; PASTORE, G. M.; HELM, C. V.; GODOY, G. S.; Negre, M. de F. Identification and characterization of malto-oligosaccharide from pinhão. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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53. | | GODOY, R. C. B. de; FRIZON, C. N. T.; RIBANI, R. H.; GARRUTI, D. dos S.; CHAMBERS IV, E. Duração do sabor em amostras de goma de mascar elaboradas com erva-mate. In: EVENTOS ARAUCÁRIA: PESQUISA, INOVAÇÃO E TECNOLOGIAS PARA SISTEMAS DE PRODUÇÃO, ERVA-MATE XXI: INOVAÇÃO E TECNOLOGIAS PARA O SETOR ERVATEIRO, 2020, Colombo. Anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2021. p. 68. (Embrapa Florestas. Documentos, 344). Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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55. | | BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; MATTOS, L. da S. de; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P. Effect of drying temperature on the nutritional quality of the pinhão (Araucaria angustifolia) flour. In: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015. 8 p. Autoria: MATTOS, L. da S. de [i.e. NASCIMENTO, L. da S. de M.]. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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59. | | GODOY, R. C. B. de; GUENO, L. B.; DELIZA, R.; LICODIEDOFF, S.; FRIZZON, C. N. T.; RIBANI, R. H. Aceitabilidade de chá-mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) em função do processamento e do percentual da mistura entre folhas e palitos. In: CONGRESO SUDAMERICANO DE LA YERBA MATE, 5., 2011, Posadas. Actas. Posadas: Instituto Nacional de la Yerba Mate, 2011. p. 297-302. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 124 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
31/07/2023 |
Data da última atualização: |
31/07/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
MUNIZ, V. R. G. de F.; RIBEIRO, I. S.; BECKMAM, K. R. L.; GODOY, R. C. B. de. |
Afiliação: |
VITÓRIA RIBEIRO GARCIA DE FIGUEIREDO MUNIZ, Universidade Federal do Paraná; ISABELA SAMPAIO RIBEIRO, Universidade Federal do Paraná; KAROLLINE RIBEIRO LIMA BECKMAM, Universidade Federal do Paraná; ROSSANA CATIE BUENO DE GODOY, CNPF. |
Título: |
The impact of color on food choice. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Food Technology, v. 26, e2022088, 2023. |
Páginas: |
12 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/1981-6723.08822 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
In addition to preserving the goods, packaging captures potential buyers' attention, provides information about product benefits, changes consumer beliefs, and increases the chances of a sale. Thus, this review aimed to provide information on the impact of color perception on food packaging by consumers. Using color on packaging results in product differentiation, increasing the advantage over others and building sales loyalty and emotional connections. Besides the product color, the colors of its packaging can play an essential role in the perception of product taste, as people tend to create associations of specific colors with specific products and associations with particular tastes. |
Palavras-Chave: |
Attractive packaging; Coloring; Purchase decision; Purchase profile; Sensory analysis. |
Thesaurus NAL: |
Food packaging. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1155445/1/BJFT-2023-ImpactOfColorPackaging.pdf
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Marc: |
LEADER 01422naa a2200253 a 4500 001 2155445 005 2023-07-31 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1590/1981-6723.08822$2DOI 100 1 $aMUNIZ, V. R. G. de F. 245 $aThe impact of color on food choice.$h[electronic resource] 260 $c2023 300 $a12 p. 520 $aIn addition to preserving the goods, packaging captures potential buyers' attention, provides information about product benefits, changes consumer beliefs, and increases the chances of a sale. Thus, this review aimed to provide information on the impact of color perception on food packaging by consumers. Using color on packaging results in product differentiation, increasing the advantage over others and building sales loyalty and emotional connections. Besides the product color, the colors of its packaging can play an essential role in the perception of product taste, as people tend to create associations of specific colors with specific products and associations with particular tastes. 650 $aFood packaging 653 $aAttractive packaging 653 $aColoring 653 $aPurchase decision 653 $aPurchase profile 653 $aSensory analysis 700 1 $aRIBEIRO, I. S. 700 1 $aBECKMAM, K. R. L. 700 1 $aGODOY, R. C. B. de 773 $tBrazilian Journal of Food Technology$gv. 26, e2022088, 2023.
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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