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Registros recuperados : 6 | |
6. |  | SILVA, D. A. L. da; MATTIETTO, R. de A.; MENDONÇA, A. P. O.; SOUZA NETO, A. M. L. de; VENTURIERI, G. C. Influence of the initial soluble solids content and yeasts in cupuaçu and honey must to obtain fermented beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LUIZ, W. G. G.; MESQUITA, G. L.; SOUZA, F. O.; MARTINS, M. L.; GIMENEZ, J. I.; ZAMBROSI, F. C. B. Suprimento de nitrogênio, estado nutricional, produção e qualidade da borracha de árvores de Hevea brasiliensis. Pesquisa Florestal Brasileira, v. 42, e202002134, p. 1-7, 2022.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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