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Registros recuperados : 82 | |
3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | LIMA, J. R.; GARRUTI, D. dos S.; MACHADO, T. F.; ARAUJO, I. M. da S. Vegetal burgers of cashew fiber and cowpea: formulation, characterization and stability during frozen storage. Revista Ciência Agronômica, Fortaleza, v. 49, n. 4, p. 708-714, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical. |
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12. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | DIONISIO, A. P.; WURLITZER, N. J.; PINTO, C. O.; GOES, T. de S.; BORGES, M. de F.; ARAUJO, I. M. da S. Processamento e estabilidade de uma bebida de caju e yacon durante o armazenamento sob refrigeração. Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 21, e2016189, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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13. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SOARES, A. B.; GONDIM, T. M. de S.; BEZERRA, P. J. G.; ARAÚJO, I. M. da S.; VASCONCELOS, R. de A.; ARRIEL, N. H. C. Growth and yield of sesame "BRS Seda" planted at different spaces at the Cariri region, state of Ceará. In: CIGR - INTERNATIONAL CONFERENCE OF AGRICULTURAL ENGINEERING, 2.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA AGRÍCOLA, 37., 2008, Foz do Iguaçu. Technology for all: sharing the knowledge for development: proceedings... Foz do Iguaçu: SBEA, 2008. 1 CD-ROM Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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15. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | QUEIROGA, V. de P.; GIRAO, E. G.; VASCONCELOS, H. E. M.; LIMA, A. C.; ROCHA, L. S.; ARAUJO, I. M. da S. Neoglaziovia variegata: Caroá. In: CORADIN, L.; CAMILLO, J.; PAREYN, F. G. C. (Ed.). Espécies nativas da flora brasileira de valor econômico atual ou potencial: plantas para o futuro: região Nordeste. Brasília, DF: MMA, 2018. p. 450-461 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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16. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BORGES, M. de F.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.; NASCIMENTO, M. L. C.; WURLITZER, N. J.; BENEVIDES, S. D. Stability of a mixed tropical fruit juice with functional properties. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24., 2014, Aracaju. Anais... Aracaju: sbCTA, 2014. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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18. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CARNEIRO, K. L. B.; RIBEIRO, R. C.; FREITAS, A. S.; ARAUJO, I. M. da S.; GARRUTI, D. dos S.; OSTER, A. H. Sensory stability of yellow melon coated with edible films of Biopolymer and essential oils. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas, SP. Anais...Campinas: SLACA, 10 a 12 nov. 2019. Resumo 113051. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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19. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CARNEIRO, K. L. B.; RIBEIRO, R. C.; FREITAS, A. S.; ARAUJO, I. M. da S.; GARRUTI, D. dos S.; OSTER, A. H. Sensory stability of yellow melon coated with edible films of Biopolymer and essential oils. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 13., 2019, Campinas, SP. Anais...Campinas: SLACA, 10 a 12 nov. 2019. Resumo 113051. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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20. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | FEITOSA, R. M.; GONDIM, T. M. de S.; ARAÚJO, I. M. da S.; MORI, E.; ARRIEL, N. H. C.; OLIVEIRA, F. A. de; SOUSA, F. C. de. Teor e qualidade química do óleo de sementes de gergelim acondicionados em diferentes embalagens e períodos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PLANTAS OLEAGINOSAS, ÓLEOS, GORDURAS E BIODIESEL, 4., 2007, Varginha, MG. Resumos. 1 CD-ROM Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 82 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
04/04/2017 |
Data da última atualização: |
05/07/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PIOTTO, V. C.; HERLING, V. R.; SAKAMOTO, L.; LEMES, A.; NAREZZI, F.; INOJOSA, E. F.; OLIVEIRA, P. P. A.; BERNDT, A.; FRIGHETTO, R. T. S. |
Afiliação: |
V. C. PIOTTO, FZEA/USP; V. R. HERLING, FZEA/USP; L. SAKAMOTO, FZEA/USP; A. LEMES, UNESP, Jaboticabal; F. NAREZZI; E. F. INOJOSA, FZEA-UNESP; PATRICIA PERONDI ANCHAO OLIVEIRA, CPPSE; ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; ROSA TOYOKO SHIRAISHI FRIGHETTO, CNPMA. |
Título: |
Ruminal methane emissions in grazing beef heifers. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. p. 447-448. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 216). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Brazil is one of the largest beef exporter in the world, and this is due to the introduction of Nellore cattle which has been adapted to the edaphoclimatic conditions of the country. With more than 200 million head, distributed in different production managements, producing through mainly extensive grazing system, Brazil has the responsibility to increase its productivity. That means, to produce more in smaller areas using fewer animals. One option to achieve that goal is to make the rotational management, thus, it may provide a better control of food supply for animals. However, it is also necessary to be concerned about the environment, especially for the methane produced from enteric fermentation in rumen. The objective of this study was to measure the emission of enteric methane in beef heifers in rotational and continuous grazing systems. |
Thesagro: |
Metano; Ruminante. |
Thesaurus NAL: |
Methane; Ruminants. |
Categoria do assunto: |
W Química e Física |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/161189/1/2016RA-032.pdf
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Marc: |
LEADER 01662nam a2200253 a 4500 001 2068113 005 2017-07-05 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPIOTTO, V. C. 245 $aRuminal methane emissions in grazing beef heifers.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GREENHOUSE GASES IN AGRICULTURE, 2., 2016, Campo Grande, MS. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2016. p. 447-448. (Embrapa Gado de Corte. Documentos$c2016 520 $aBrazil is one of the largest beef exporter in the world, and this is due to the introduction of Nellore cattle which has been adapted to the edaphoclimatic conditions of the country. With more than 200 million head, distributed in different production managements, producing through mainly extensive grazing system, Brazil has the responsibility to increase its productivity. That means, to produce more in smaller areas using fewer animals. One option to achieve that goal is to make the rotational management, thus, it may provide a better control of food supply for animals. However, it is also necessary to be concerned about the environment, especially for the methane produced from enteric fermentation in rumen. The objective of this study was to measure the emission of enteric methane in beef heifers in rotational and continuous grazing systems. 650 $aMethane 650 $aRuminants 650 $aMetano 650 $aRuminante 700 1 $aHERLING, V. R. 700 1 $aSAKAMOTO, L. 700 1 $aLEMES, A. 700 1 $aNAREZZI, F. 700 1 $aINOJOSA, E. F. 700 1 $aOLIVEIRA, P. P. A. 700 1 $aBERNDT, A. 700 1 $aFRIGHETTO, R. T. S.
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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