Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
22/02/2013 |
Data da última atualização: |
22/02/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
O JUNIOR, J. O. L. de; ALVES, A. A. C.; WALTERS, C. |
Afiliação: |
JOSE OSCAR LUSTOSA DE O JUNIOR, CPAMN; ALFREDO AUGUSTO CUNHA ALVES, SRI; CHRISTINA WALTERS, USDA-ARS. |
Título: |
Physiological effects of Seed coat darkening in cowpea bean (Vigna unguiculata L. Walp): aging and water uptake. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: ASA-CSSA-SSSA INTERNATIONAL ANNUAL MEETINGS, 2011, San Antonio. Fundamental for life: soil, crop, and environmental sciences: abstracts. Madison: ASA: CSSA: SSSA, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Anais Web. |
Conteúdo: |
Cowpea bean (Vigna unguiculata L. Walp) is an important annual food crop in Northeast Brazil. Dry storage of these seeds leads to a slow and uneven darkening of the seed coat. The mixture of seed colors creates an unacceptable product for consumers. |
Palavras-Chave: |
Cowpea bean. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |