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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  22/10/2014
Data da última atualização:  22/10/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  MUNIZ, J.; KRETZSCHMAR, A. A.; RUFATO, L.; PELIZZA, T. R.; RUFATO, A. de R.; MACEDO, T. A. de.
Afiliação:  Aike Anneliese Kretzschmar; ANDREA DE ROSSI RUFATO, CNPUV.
Título:  General aspects of physalis cultivation.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  Ciência Rural, Santa Maria, v. 44, n. 6, p. 964-970, jun. 2014.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The Physalis peruviana L. is an exotic fruit that belongs to the Solanaceae family with recent production in Brazil. This is presented as an alternative production with nutritional potential and economic value. The cape gooseberry plant has a high added value that can be used from its root to the fruit itself. The roots and leaves are rich in medicinal properties that are used in pharmacology. The fruit is sweet and have good content of vitamins A, C, iron, phosphorus and fi ber, often used in making jellies, jams, juices and ice creams. To improve the plant canopy, but also contribute to the quality and appearance of the fruit produced some cultural practices such as staking, training systems, pruning and thinning are used. The aim of this review is to provide technical and scientific data about the culture of physalis.
Palavras-Chave:  Cultivo; Cultura; Pequenas frutas.
Thesagro:  Fruticultura; Produção vegetal; Solanácea.
Thesaurus Nal:  Physalis peruviana.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/110351/1/Rufato-CR.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPUV15392 - 1UPCAP - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Roraima.
Data corrente:  05/08/2021
Data da última atualização:  06/08/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  SOUZA, A. G.; SMIDERLE, O. J.; PEDROZO, C. A.
Afiliação:  OSCAR JOSE SMIDERLE, CPAF-RR; CASSIA ANGELA PEDROZO, CPAF-RR.
Título:  Long-time storage of Pochota fendleri seeds with different packaging.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Advances in Horticultural Science, v. 33, n. 3, 327-332, 2019.
Idioma:  Português
Conteúdo:  The aim of this study was to evaluate the vigour and physiological quality of seeds of Pochota fendleri in two weight classes, stored in different types of packaging over a period of 28 months. The experimental design was completely randomised, with treatments arranged in a 2 x 3 x 4 factorial scheme (2 seed sizes x 3 types of packaging x 4 storage periods), with four repli-cations. The stored seeds were evaluated for germination percentage and ger-mination speed index every six months up to 28 months. At 28 months, the percentage incidence of fungi on the seeds was also determined. The seeds of Pochota fendleri remain viable and of high quality for a period of 28 months storage. A PET bottle kept in the refrigerator is recommended to store Pochota fendleri seeds.
Palavras-Chave:  PET.
Thesaurus NAL:  Germination; Plastics; Seed quality.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/224837/1/long-time-storage.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Roraima (CPAF-RR)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAF-RR16167 - 1UPCAP - DD
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