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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Data corrente: |
17/02/2014 |
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Data da última atualização: |
05/07/2024 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
FARIA-MACHADO, A. F.; SILVA, M. A. da; VIEIRA, M. G. A.; BEPPU, M. M. |
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Afiliação: |
ADELIA FERREIRA DE FARIA MACHADO, CTAA; MARIANA ALTENHOFEN DA SILVA, UNICAMP; MELISSA GURGEL ADEODATO VIEIRA, UNICAMP; MARISA MASUMI BEPPU, UNICAMP. |
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Título: |
Epoxidation of modified natural plasticizer obtained from rice fatty acids and application on polyvinylchloride films. |
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Ano de publicação: |
2013 |
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Fonte/Imprenta: |
Journal of Applied Polymer Science, v. 127, n. 5, p. 3543-3549, Mar. 2013. |
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DOI: |
https://doi.org/10.1002/app.37671 |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
In recent years, much research effort has been driven to develop alternative plasticizers for medical and commodity plastic materials. In this study, a modified natural plasticizer, synthesized by esterification of rice fatty acids, was modified by epoxidation with peroxy acid generated in situ. |
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Palavras-Chave: |
Ácido graxo de arroz; Epoxidação; Plastificante natural modificado; PVC. |
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Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |