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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/12/2013 |
Data da última atualização: |
06/12/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DÓRIA, M. S.; BARBOSA, C. de J.; GESTEIRA, A. da S.; SOUSA, A. O.; PIROVANI, C. P. |
Afiliação: |
M. S. DÓRIA, UESC; CRISTIANE DE JESUS BARBOSA, CNPMF; ABELMON DA SILVA GESTEIRA, CNPMF; A. O. SOUSA, UESC; C. P. PIROVANI, UESC. |
Título: |
Protein profile in 2D-SDS-PAGE of sweet orange infected with the Citrus tristeza virus (CTV). |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
WORKSHOP ON BIOTIC AND ABIOTIC STRESS TOLERANCE IN PLANTS, 2013, Ilhéus. The challenge for the 21st century: book of abstracts. [S.l.]: International Advanced Biology Consortium, 2013. Online. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
S01P10. |
Conteúdo: |
The citriculture is important worldwide mainly because the citrus fruits are among those which are the most consumed in natura but also used in severa I industrial processes. Despite its first position as main exporter of concentrated and frozen orange juice in the world, the Brazil suffers of production losses due to severa I microbial diseases. |
Thesaurus Nal: |
Oranges. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
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URL |
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Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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